Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Eric Berendsen ontvangt Kogervangertrofee

3 december 11:00  Sinds 1980 wordt jaarlijks de Kogelvangertrofee uitgereikt aan een SDOUC-lid dat zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de vereniging. Dit jaar heeft het bestuur besloten de Kogelvangertrofee toe te kennen aan Eric Berendsen. Eric is jarenlang betrokken geweest bij de organisatie van het IJsselweide Cup toernooi. Daarnaast zet hij zich in bij de kantinegroep en is hij bijna wekelijks actief als scheidsrechter bij de jeugd- en seniorenwedstrijden. Vooral de positieve instelling van Eric wordt zeer gewaardeerd. Hij is zeer betrokken bij SDOUC en je kunt altijd een beroep op hem doen. Eric van harte gefeliciteerd en bedankt voor alles wat je voor de club doet. meer »

103x gelezen

ECU-club Kerstbingo

19 november 15:30  Op donderdag 15 december as. organiseert de ECU-club de traditionele Kerstbingo. Aanvang van deze happening is 21.00 uur. Na enkele jaren van gedwongen afgelastingen kan dit jaar de Kerstbingo weer doorgaan. Het wordt een bingo met E X T R A G R O T E P R I J Z E N ! ! ! Dus zet 15 december in jouw agenda en zorg dat je die avond er bij bent.

236x gelezen

Red de toekomst van sportclubs: Teken de petitie!!!

19 november 15:00  Hoe zou je het vinden als de sportvereniging waar jij of jouw kind al jarenlang actief is, opeens de deuren zou sluiten? De lokale sportclubs hebben het zwaar. Uit onderzoek onder 1200 verenigingsbestuurders blijkt dat een kwart van de sportverenigingen overweegt zijn accommodatie deze winter te sluiten vanwege oplopende kosten. Ook bij SDOUC zijn met name de energiekosten enorm gestegen. De extra kosten kunnen vooralsnog opgevangen worden door in te teren op de reserves. Maar dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Minister Helder van sportzaken komt nog niet met een tegemoetkoming voor verenigingen en vraagt de sportsector zelf te kijken naar hoe die energie kan besparen. Clubs moeten volgens de minister samen met leden, sponsoren en gemeenten zoeken naar manieren om zelf extra inkomsten binnen te halen. En dat in een tijd dat leden en sponsoren het zelf al zwaar hebben. meer »

192x gelezen

Algemene ledenvergadering maandag 28 november 2022

7 november 9:45  Wij nodigen onze leden van harte uit voor de algemene ledenvergadering, die op maandag 28 november plaats zal vinden. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in onze Sportkantine. Toegang tot de Algemene ledenvergadering hebben leden van 16 jaar en ouder, steunende leden, ouders van jeugdleden (leden t/m 15 jaar) en vrijwilligers. Stemrecht hebben alle leden van SDOUC die op 1 juli 2022 zestien jaar of ouder waren en de ouders van de jeugdleden (leden t/m 15 jaar). De agenda en overige stukken zijn per e-mail naar de leden gestuurd. Ben je lid of vrijwilliger en heb je de agenda en bijlagen niet per e-mail ontvangen? Dan beschikt de vereniging niet over het juiste mailadres van jou. Stuur een mailtje naar voorzitter@sdouc.nl en we zullen de agenda en bijlagen mailen.

428x gelezen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

6 november 9:00  Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. meer »

74x gelezen

Aanmelden voor opleiding scheidsrechter (start in februari 2023)

1 november 14:00  Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, dat weet iedere voetballiefhebber. Door de afname van het aantal scheidsrechters, komt het doorgaan van wedstrijden in gevaar. Ook binnen SDOUC wordt het steeds moeilijker om voor alle wedstrijden een leidsman/-vrouw te vinden, terwijl het leiden van wedstrijden zo'n dankbare en gave hobby is. Verjonging is een noodzaak. Naast het fluiten van wedstrijden kun je gewoon in je eigen team als voetballer/voetbalster actief blijven.meer »

103x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!