Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Help SDOUC en spaar mee met Voetbalpassie!

10 september 19:45  Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen! Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij SDOUC. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je SDOUC kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! meer »

52x gelezen

Grote Club actie 2021

8 september 19:00  NVC, GWVV, vv Etten, Ulftse Boys en SDOUC starten op 18 september gezamenlijk de Grote Clubactie 2021 volledig corona Proof Voor het eerst in de geschiedenis gaan NVC, GWVV, Ulftse Boys, SDOUC en Etten met de jeugdteams gezamenlijk loten verkopen van de Grote Clubactie 2021 De actie dag voor de jeugdteams van de onderbouw zal op zaterdag 18 september plaatvinden. meer »

43x gelezen

Scheidsrechter (v/m) worden, een mooie uitdaging !!

29 augustus 14:15  Zonder scheidsrechter geen wedstrijd., dat weet iedere voetballiefhebber. Het aantal scheidsrechters neemt al een aantal jaren af, waardoor het doorgaan van wedstrijden in gevaar komt. Ook binnen SDOUC wordt het steeds moeilijker om voor alle wedstrijden een leidsman/-vrouw te vinden, terwijl het leiden van wedstrijden juist zo'n dankbare en gave hobby is. Verjonging is een noodzaak en het is natuurlijk goed mogelijk om naast het fluiten van wedstrijden, gewoon in je eigen team als voetballer/voetbalster actief te blijven. Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat de jeugd en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Wordt dan scheidsrechter. Scheidsrechtersvereniging Doetinchem wil in januari 2022 starten met de cursus Verenigingsscheidsrechter en de cursus SO3. Hieronder staat meer informatie over deze twee cursussen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Willeke Stieber: willekestieber@hotmail.com of 06-31578260. meer »

77x gelezen

In memoriam Henk Vinkenvleugel

28 augustus 11:45  Henk Vinkenvleugel is op 20 augustus 2021 op 85 jarige leeftijd overleden Waarschijnlijk in het voetspoor van zijn vader werd hij in 1962 lid. Voor zover bekend speelde hij zelf niet actief. Dit onder meer vanwege zijn drukke werkzaamheden en het beoefenen van zijn grootste hobby, het maken van muziek op bruiloften en partijen als accordeon-speler in het orkest De Melodinata’s. Als supporter is Henk wel steeds bij SDOUC betrokken geweest. Nadat hij een eigen bedrijf had opgestart, Gereedschapmakerij De Vink, sponsorde hij vele jaren lang SDOUC middels een advertentie in ons clubblad. Henk was langzaam aan het dementeren. Het begon ongeveer toen hij 80 werd. Geleidelijk aan werd het steeds erger en ongeveer anderhalf jaar geleden werd hij opgenomen in Zorgcentrum De Debbeshoek. Twee weken geleden is hij twee keer gevallen en bleek dat het einde nabij was. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

189x gelezen

Ophalen tenues en tassen op donderdag 26 augustus

17 augustus 16:45  Het nieuwe voetbalseizoen gaat bijna van start. Voor de jeugdteams die komend seizoen de thuiswedstrijden op de IJsselweide spelen (zie onderstaand overzicht) kunnen op donderdag 26 augustus tussen 19.15 uur en 20.30 uur de tenues en tassen bij SDOUC worden opgehaald. Kom niet met het hele team, maar met 1 of 2 personen. Mocht er kleding tussen zitten dat totaal niet past, graag eerst onderling proberen te ruilen. Lukt het dan nog niet, dan wordt er zo mogelijk een ruil moment ingepland. De trainer/leider blijft op het eind verantwoordelijk dat alles weer ingeleverd gaat worden. Let op: donderdag 26 augustus is van 19.15 uur tot 20.20 uur de enige mogelijkheid om de kleding op te halen!!!!! Op naar een leuk voetbalseizoen. met vriendelijke groet, de kledingcommissie.meer »

94x gelezen

ECU nieuws Corona update

3 augustus 15:00  Corona jij hebt ons leven op de proef gesteld. Corona jij zult niet meer uit ons leven verdwijnen. Corona wij zullen jou moeten accepteren. Corona wij willen wij ons leven weer oppakken. Corona de naalden moeten ons tegen jou beschermen.meer »

157x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!