Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief 4 verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking

30 december 21:00  Nieuwsbrief nummer 4 in het kader van het "Verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking" is gepubliceerd. De besturen van Ulftse Boys en SDOUC zijn begin 2019 een verkenningsonderzoek gestart inzake de mogelijkheden van een verdergaande samenwerking tussen SDOUC en Ulftse Boys. Gedurende dit onderzoekstraject wordt een aantal keren per jaar een nieuwsbrief uitgegeven. Nieuwsbrief nummer 4 in het kader van het "Verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking" is naar de leden verzonden en op deze website (de club - verkenningsonderzoek) geplaatst. In geval van vragen naar aanleiding van de Nieuwsbrief of met betrekking tot het onderzoeksproces, kan contact worden opgenomen met de voorzitter. De contactgegevens staan in de Nieuwsbrief.

167x gelezen

Huldiging jubilarissen 18 december 2021

30 december 20:00  Vanwege de Coronamaatregelen kon de huldiging van de jubilarissen in 2020 niet plaatsvinden. Daarom zijn op zaterdag 18 december jl. de leden, die in 2020 of 2021 hun 25, 40, 50 of 60-jarig jubileum vierden, gehuldigd. Ook zijn twee leden (Harrie Driever en Koos Lakwijk) gehuldigd, die tijdens de algemene ledenvergadering tot erelid zijn voorgedragen en benoemd. meer »

183x gelezen

In memoriam Bennie (Fanny) Overbeek

24 december 15:45   Vandaag, 24 december, bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Bennie Overbeek op 84-jarige leeftijd is overleden. In december 2019 hebben we hem tijdens de Kerstinstuif nog gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap van SDOUC. Bennie heeft zich heel verdienstelijk gemaakt voor SDOUC als speler van ons eerste elftal en later als trainer/leider bij het 2e en 3e elftal. Tot op zeer hoge leeftijd bleef hij actief sportman en werd hij op zijn 80e verjaardag als trainer nog toegezongen door de leden van de Freewheelclub. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Op donderdag 30 december is er van 19.00 uur tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid van Bennie te nemen en de familie te condoleren in de kantine van SDOUC. meer »

542x gelezen

Waar Holland een klein landje groot in is (Bericht van de ECU-club)

17 december 21:45  Helaas moet ik u mededelen dat de geplande activiteiten van de ECU geen doorgang kunnen vinden. We glijden van de ene golf naar de andere golf. Een surfer zou hier blij mee zijn, maar wij als zandhazen zijn de dupe. Zitten nu in golf 4 ....hoeveel gaan er nog volgen?meer »

145x gelezen

Voetbalcompetitie en Corona update 17 december

17 december 20:00  Afgelopen dinsdag, 14 december, is er tijdens de Corona persconferentie bevestigd dat de huidige maatregelen tot 14 januari worden verlengd. De nieuwe Omikron variant zorgt daarnaast voor extra onrust. Hierdoor zijn er nog veel onzekerheden over wanneer de competities kunnen worden hervat. Op dit moment wordt op de volgende wijze naar het vervolg van de competitie gekeken. meer »

99x gelezen

Nieuwjaarsreceptie gaat niet door

16 december 20:00  In verband met de Corona-maatregelen is het niet verantwoord om de nieuwjaarsreceptie begin januari door te laten gaan. Het bestuur zal, als het weer mogelijk is, later in het jaar een bijeenkomst voor de leden organiseren. Wij zullen u daarvan tijdig op de hoogte brengen. Wij wensen alle leden en hun naasten fijne Kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en een gezond en succesvol 2022.

88x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!