Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Trainen met Steven

6 juni 15:30  Ben jij tussen de 10 en 19 jaar oud en is voetbal helemaal jouw ding? Meld je dan aan bij de trainingen van Steven Theunissen!meer »

99x gelezen

inleveren kleine elektrische apparaten

22 mei 14:30  Vanaf 22 mei staat er op ons sportcomplex een rode container, waarin oude (kapotte) elektrische apparaten kunnen worden ingeleverd. De ingezamelde elektrische apparaten worden gerecycled en (onderdelen) kunnen daarna opnieuw worden gebruikt. Dit bespaart grondstoffen, zorgt voor minder afval en voorkomt dat gevaarlijke stoffen in het milieu terecht komen. Een verwerkingsbedrijf verwerkt de apparaten op de beste manier. Dus heb je een oud of kapot apparaat met een stekker of batterij, doe deze dan in de rode container!!!

114x gelezen

Geslaagde 1e kennismaking met de jeugd van vv Etten

18 mei 13:45  Om alle jeugdleden en begeleiders van vv Etten te verwelkomen is er op zaterdag 15 mei een voetbalclinic georganiseerd. Naast een eerste kennismaking met alle jeugdspelers was het tevens een ideale gelegenheid om kennis te maken met alle begeleiders en TC-leden van de vijf betrokken verenigingen.meer »

139x gelezen

Nieuwsitem Verkenningsonderzoek bij Regio8

12 mei 9:00  Het is drie weken geleden dat tijdens een digitale bijeenkomst de voorzitters van SDOUC en Ulftse Boys aan hun eigen leden een presentatie hebben gegeven over het voornemen om een onderzoek uit te voeren naar verdergaande samenwerking. Dit bericht is ook door Regio8 opgepikt en zij hebben daarover een nieuwsitem gemaakt. .meer »

143x gelezen

Een voetbalclinic voor alle jeugdleden op zaterdag 15 mei!

10 mei 10:00  Sinds enkele jaren werkt de jeugd van de voetbalverenigingen Ulftse Boys, SDOUC, GWVV en NVC succesvol samen. Het komende seizoen zullen de jeugdleden van Etten zich ook hieraan toevoegen. Om alle jeugdleden en begeleiders van Etten te verwelkomen wordt een voetbalclinic op zaterdag 15 mei georganiseerd.meer »

83x gelezen

Verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking

21 april 18:45  Dinsdagavond 20 april heeft voorzitter Frans Stieber via een online-bijeenkomst de aanwezigen (waaronder leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers) op een meer inhoudelijk niveau geïnformeerd over het verkenningsonderzoek dat SDOUC samen met Ulftse Boys wil opstarten. Het betreft een onderzoek naar de mogelijkheden om de bestaande samenwerking tussen SDOUC en Ulftse Boys in een structurelere vorm en verdergaand dan alleen de jeugdafdeling, uit te voeren. meer »

281x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!