Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Een sfeervolle ontmoeting tussen SDOUC en De Graafschap

Gisteren, 4 juli 13:00  Heerlijk zonnig weer, een fantastische groep vrijwilligers, een grote schare voetbalsupporters, voetballers die er een mooie wedstrijd van willen maken en een prachtige sfeeractie vormden de ingrediënten voor een geweldig evenement op het sportcomplex De IJsselweide.meer »


In de zomervakantie voetballen bij De Graafschap?

1 juli 19:15  In de eerste week van de zomervakantie komt De Graafschap naar SDOUC met een leuk 2-daags De Graafschap Voetbalkamp op donderdag 14 en vrijdag 15 juli voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Het voetbalkamp is dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur. Korting Jeugdleden van ST SDOUC, Etten, Ulftse Boys, GWVV en NVC ontvangen 10 euro korting op deelname door de kortingscode SDOUC2022 in te vullen op het inschrijfformulier . meer »

436x gelezen

Oefenwedstrijd SDOUC - De Graafschap

27 juni 15:00  Met het winnen van de Achterhoek Cup heeft SDOUC een oefenwedstrijd tegen De Graafschap verdiend. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 2 juli, aanvang 14.30 uur, op ons sportpark de IJsselweide. Voor De Graafschap is dit de eerste wedstrijd in de voorbereiding naar het seizoen 2022-2023. De Graafschap heeft 7 nieuwe spelers aangetrokken, die naar verwachting in deze wedstrijd in actie zullen komen: Siem de Jong, Alexander Büttner, Lion Kaak, Jan Lammers, Xandro Schenk, Robin Schouten en Rio Hillen. meer »

1526x gelezen

SDOUC 1 wint Achterhoek Cup

26 juni 9:00  Door een zeer terechte overwinning (2-0) op Varsseveld heeft SDOUC zaterdagavond 25 juni de Achterhoek Cup gewonnen. SDOUC had heel veel moeite met het spel van Varsseveld, dat zeer verdedigend was ingesteld en alleen op de countermogelijkheden loerde. Het is voor ons team moeilijk om in zo'n wedstrijd met opbouwend en goed voetbal tot scoringskansen te komen. Gelukkig was SDOUC in de tweede helft een aantal keren heel gevaarlijk in de zestien meter van de tegenstander, Het duurde echter tot de 80e minuut voor Jelle Westerhof de score kon openen. Daarna bleef het nog even spannend, maar toen Jelle in de 93e minuut de 2-0 scoorde was de winst binnen. Complimenten en felicitaties aan de spelers en de staf. Met deze overwinning heeft SDOUC een oefenwedstrijd tegen De Graafschap verdiend. Deze wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 2 juli om 14.30 uur op de IJsselweide gespeeld.

349x gelezen

ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 wint Achterhoek Cup

25 juni 14:15  Op het sportpark van VIOD heeft de JO15-1 het seizoen met het winnen van de Achterhoek Cup op een fantastische wijze afgesloten. Vanaf het begin van de wedstrijd liet de JO15-1 zien dat ze voetballend de betere partij waren dan tegenstander Vorden JO15-1. Dat resulteerde ook al vrij snel in de wedstrijd in een 1-0 voorsprong. Daarna wisten onze jongens niet door te drukken en werd Vorden met counters af en toe heel gevaarlijk. Door de stand bleef de wedstrijd super spannend. In de laatste speelminuut maakte Vorden uit zo'n tegenaanval gelijk. De gelijke 1-1 stand zorgde er voor dat er shoot-outs genomen moesten worden. De ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 wist alle ballen raak te schieten en onze doelman Stijn wist de 3e en 4e shoot-out van Vorden te stoppen, waardoor de beker terecht mee naar Ulft ging. Spelers en staf: Bedankt voor dit heel mooie seizoen. Een seizoen waarin veel bereikt en geleerd is, maar waar jullie samen het publiek keer op keer wisten te verwennen met vaak oogstrelend mooi voetbal.

214x gelezen

Zaterdag 25 juni finale Achterhoek Cup voor JO15-1 en SDOUC 1

21 juni 12:30  Zaterdag 25 juni is het eindelijk zover. Op het sportcomplex van VIOD in Dichteren (Doetinchem) worden de finales om de Achterhoek Cup gespeeld. Ons jeugdteam ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 trapt om 10.00 uur af tegen Vorden JO15-1. (toegang voor deze wedstrijd is gratis). SDOUC 1 sluit om 19.00 uur de finaledag af met de wedstrijd tegen Varsseveld 1 (toegang € 4,00/ kinderen tot 12 jaar gratis). De spelers en staf van beide teams hebben er zin in om er een boeiende en mooie wedstrijd van te maken. Natuurlijk rekenen ze op een grote supportersschare die hen uitbundig zal aanmoedigen. meer »

213x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!