Nieuws - SDOUC - Samenspel Doet Overwinnen Ulftse Combinatie

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief 7 verkenningsonderzoek

27 maart 18:45  Beste leden, steunende leden, vrijwilligers en andere belangstellenden In het kader van het "Verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking", die de besturen SDOUC en Ulftse Boys hebben ingezet, wordt een nieuwsbrief uitgegeven om leden, vrijwilligers en belangstellenden op de hoogte te houden van de voortgang van het proces. De vorige nieuwsbrief 6 is op 24 november 2022 verschenen en dat is al weer enige tijd geleden. In nieuwsbrief 7 (zie bijlage) vermelden we ontwikkelingen die vanaf eind november 2022 tot heden in het kader van het locatieonderzoek hebben plaatsgevonden. Belangrijkste ontwikkeling is het standpunt van het College van B&W ten aanzien van de locatie en het besluit dat beide verenigingen naar aanleiding van het College-standpunt hebben genomen. In de nieuwsbrief staan ook de contactgegevens van de stuurgroepleden. Bij hen kunt u terecht als er vragen zijn naar aanleiding van deze Nieuwsbrief of het verkenningsonderzoek. Met vriendelijke groet, Frans Stieber Voorzitter SDOUC meer »

244x gelezen

Inschrijving avondvierdaagse verlengd

23 maart 13:30  De inschrijving voor de avondvierdaagse is verlengd tot dinsdag 28 maart Het zou leuk zijn als we dit jaar met zoveel mogelijk jeugdspelers van de samenwerkende verenigingen Ulftse Boys, GWVV, NVC, SDOUC en vv Etten, meelopen met de Ulftse avondvierdaagse. De Ulftse avondvierdaagse vindt dit jaar plaats op 7 t/m 10 juni. meer »

49x gelezen

Vluchtelingenwerk Oude IJsselstreek bedankt voor bijdrage

27 februari 18:15  Tijdens de nieuwjaarsreceptie is bekend gemaakt dat de Club van 100 een bedrag van € 500,00 zou schenken aan de stichting Vluchtelingenwerk Oude IJsselstreek. Vluchtelingenwerk Oude IJsselstreek bedankt de Club van 100 van SDOUC heel hartelijk voor deze bijdrage. Men heeft besloten om dit geld in te zetten voor het leren zwemmen van vluchtelingkinderen in onze gemeente. Met dit geld wordt voor 14 kinderen, uit verschillende gezinnen, het inschrijfgeld van 35,- per kind betaald om te gaan zwemmen bij Zwembad Laco in Terborg.

89x gelezen

SDOUC helpt slachtoffers aardbeving

20 februari 21:15  Vanuit Nederland wordt veel gedaan om de slachtoffers van de aardbeving in het Turks-Syrische grensgebied te helpen. De nationale actie heeft afgelopen week een enorm bedrag opgeleverd. Daarnaast is er behoefte aan voeding, schoon water, warme kleding, slaapzakken, dekens, babyvoeding e.d.. Ook SDOUC wil haar steentje bijdragen en vanuit de kledingcommissie is geopperd om de voorraad kleding (trainingspakken), tassen en handdoeken aan de hulpverleners mee te geven. Het bestuur omarmde het voorstel van de kledingcommissie en vervolgens is contact gezocht met een organisatie die de transporten naar het rampgebied regelt.meer »

173x gelezen

Dringende oproep nieuwe dagploegleden

17 februari 14:45  De dagploeg is dringend op zoek naar nieuwe leden. Als gevolg van het wegvallen van een aantal dagploegleden, is het aantal leden van de dagploeg op een absoluut minimum aantal gekomen. De dagploeg is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Achter de schermen worden werkzaamheden uitgevoerd, waardoor de accommodatie er goed bij ligt en de voetballers ongehinderd en op een prettige wijze hun favoriete sport kunnen uitoefenen. In het verleden kreeg de dagploeg regelmatig versterking van ‘jonge Vutters’ die, na het ingaan van het pre-pensioen, nog graag hun steentje wilden bijdragen aan de club. Aangezien werknemers tegenwoordig later stoppen met werken, is die instroom van nieuwe dagploegleden de afgelopen jaren sterk afgenomen. meer »

271x gelezen

SDOUC partner van Vriendenloterij

8 februari 14:45  Sinds kort is SDOUC partner van Vriendenloterij. Een partnerschap die SDOUC jaarlijks een mooi bedrag aan extra inkomsten kan opleveren. Deelnemers aan de Vriendenloterij, die er voor kiezen SDOUC te steunen, zorgen er namelijk voor dat minstens 40% van de inleg van het lot ten goede komt aan onze vereniging. Op dinsdag 14 februari en woensdag 15 februari organiseert SDOUC een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor de extra wensen voor de nieuwe accommodatie. En jij kunt ons daarbij helpen! Spelers uit de seniorenteams van onze vereniging zullen tussen 18.30 uur en 21.30 uur onze achterban/leden (18+) vragen om deelnemer te worden in de VriendenLoterij. meer »

79x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!