Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Privacy

Privacy

Dit is de privacyverklaring van Sportvereniging Samenspel doet Overwinnen Ulft Combinatie (SDOUC), gevestigd te Anton Tijdinklaan 7 te Ulft, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40120683, hierna te noemen: `SDOUC`.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met de persoonsgegevens van onze leden, vrijwilligers en medewerkers. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@sdouc.nl.

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers
Inschrijving via digitaal inschrijfformulier

Onderzoeken of u lid kan worden en het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.
  • Achternaam
  • Voorletters
  • Roepnaam
  • Geslacht
  • Nationaliteit
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Nummer legitimatiebewijs (> 16 jaar)
  • IBAN
  • KNVB nummer (indien van toepassing)
Uitvoering van de overeenkomst Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden.
Leden-administratie

KNVB via Sportlink
Administratie
  • Achternaam
  • Voornaam
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst. Daarna alleen in de financiële administratie (7 jaar).
  • Penningmeester
  • Leden-administrateur
  • Accountant
  • Belastingdienst
Beschikbaar stellen kleding
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Team
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst. Kleding-commissie
Versturen digitale berichten.
  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
Uitvoering van de overeenkomst Zolang als men aangemeld is >Geadresseerde leden
Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis.
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
Toestemming Zolang als de toestemming niet is ingetrokken. NVT

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers
Na het be-eindigen van de functie. Persoons-gegevens die op de verstrekte VOG staan. Uitvoering van de overeenkomst Na het be-eindigen van de functie. Secretaris
Vrijwilligers/medewerkers (niet leden)
  • Achternaam
  • Roepnaam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • KNVB lidmaatschap-nummer.
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst Bestuur

KNVB via Sportlink
(indien van toepassing)

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers
Spelersvolgsysteem
  • Achternaam
  • Roepnaam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
Uitvoering van de overeenkomst Twee jaar na be-eindiging lidmaatschap. Trainers

Jeugdcommissie
Op grond van een arbeidsovereenkomst met de vereniging (o.a. trainers)
  • Achternaam
  • Voornaam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Salarisgegevens
  • BSN
  • Kopie ID
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst. Daarna alleen in de financiële administratie (7 jaar).
  • Penningmeester
  • Bestuur
  • Accountant
  • Belastingdienst

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze website, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
In bovenstaande tabel zijn situaties weergegeven waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt. Met derden die gegevens verwerken van onze leden sluiten we een zogeheten verwerkersovereenkomst af. Deze organisaties mogen uw gegevens alleen gebruiken in opdracht van SDOUC en alleen voor de diensten die we hebben afgesproken.

Foto’s en video’s
Gedurende wedstrijden, toernooien, evenementen en andere gelegenheden kunnen foto’s en/of video’s worden gemaakt door onze medewerkers. Deze foto’s en/of video’s kunnen op de website en/of op de Social Media kanalen van SDOUC of op andere mediabronnen terechtkomen.

Bij het plaatsen op een van deze media wordt altijd beoordeeld of ze niet aanstootgevend zijn. Indien er toch een foto en/of video op staat die u liever niet gepubliceerd zou zien, stuur dan een e-mail naar secretaris@sdouc.nl inclusief vermelding van de foto en/of video.

SDOUC heeft geen enkele invloed en is dus niet verantwoordelijk voor foto’s en video’s die gemaakt en geplaatst zijn op Social Media of op andere manier gepubliceerd worden door derden.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegeven
U hebt het recht SDOUC te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal SDOUC deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
SDOUC treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Wij als SDOUC verklaren dat wij alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar verwerken indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van SDOUC. Andere websites kunnen hun eigen privacy-beleid hanteren.

Wijziging van het privacy beleid
SDOUC kan haar privacy-beleid aanpassen om dit up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen.

Contactgegevens 
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of SDOUC wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
Verantwoordelijke: Secretaris SDOUC
E-mail: secretaris@sdouc.nl
Telefoonnummer: 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!