Contributie - SDOUC - Samenspel Doet Overwinnen Ulftse Combinatie

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

Contributie

Vooruitlopend op een toekomstig samengaan van SDOUC en Ulftse Boys is besloten om de contributie van beide verenigingen per 1 januari 2023 te harmoniseren.
In het verleden was de contributie bij SDOUC iets hoger, omdat trainingen en wedstrijden vanwege de kunstgrasvelden vrijwel altijd doorgang konden vinden. Bij verenigingen met alleen grasvelden worden trainingen en wedstrijden vanwege de weersomstandigheden regelmatig voor langere tijd afgelast.

Ook hadden de jeugdleden van SDOUC door de sponsoring van 123inkt.nl de beschikking over een volledige kledingset (incl. presentatiepak). Aangezien de jeugd van Ulftse Boys, GWVV, NVC, SDOUC en Etten zijn samengevoegd, zijn de omstandigheden voor iedereen gelijk.

Hoewel de kosten aanzienlijk stijgen, houdt de harmonisatie van de contributie voor de meeste SDOUC-leden een verlaging van de contributie in.  
contributieschema_2023.JPG

In de contributiebedragen zijn verder inbegrepen:

  • Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van SDOUC 1
  • Afdracht contributie aan de K.N.V.B.
  • Deelname aan activiteiten van SDOUC

Verder willen wij alle leden even op het volgende attenderen:

SDOUC treedt strenger op bij het niet (tijdig) betalen van de contributie. In het tijdig incasseren van de contributie moet regelmatig helaas veel energie, vrije tijd en kosten gestoken worden. Een aantal leden houdt zich niet aan de (tijdige) betalingsverplichting. Dit kunnen wij als vereniging niet langer accepteren en het bestuur heeft daarom het volgende besloten:

Niet (tijdig) betalen = niet voetballen!

Bestuur SDOUC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!