Verkenningsonderzoek - SDOUC - Samenspel Doet Overwinnen Ulftse Combinatie

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verkenningsonderzoek

Verkenningsonderzoek

De voetbalverenigingen Ulftse Boys en SDOUC zijn in het voorjaar 2021 een verkenningsonderzoek gestart met de opdracht:

"Onderzoek de mogelijkheden tot verdergaande samenwerking tussen de voetbalverenigingen Ulftse Boys en SDOUC, waarbij het doel van de samenwerking moet zijn: Het realiseren van een aansprekend voetbalaanbod voor diverse categorieën spelers/speelsters met een keuze tussen prestatief en recreatief voetbal op een daarbij passende sportaccommodatie (die onder eigen beheer valt) voor nu en de lange termijn, waarbij de mogelijkheid wordt opengehouden dat ook andere instellingen, verenigingen en particuliere organisaties mede gebruik kunnen maken van deze accommodatie".

Heb je een vraag over het verkenningsonderzoek, wil je over een bepaald onderwerp een specifieke uitleg hebben of je belangstelling kenbaar maken om deel te nemen c.q. betrokken te worden bij dit onderzoek? Dan kun je contact opnemen met Frans Stieber, via voorzitter@sdouc.nl of via 06-22765987.

Stuurgroep

De besturen van SDOUC en Ulftse Boys hebben een stuurgroep samengesteld. De stuurgroep is verantwoordelijk voor de uitvoering van het verkenningsonderzoek en het opstellen van het advies aan het bestuur over de mogelijkheden van verdergaande samenwerking.

Samenstelling stuurgroep:

Vereniging Naam Telefoonnummer E-mailadres
Ulftse Boys Linda Migchelbrink 06-23620567 voorzitter@ulftseboys.nl
Ulftse Boys Marco Gebbinck 06-22935526  
Ulftse Boys Roy Bongers 06-22765513  
SDOUC Frans Stieber 06-22765987 voorzitter@sdouc.nl
SDOUC Jurgen Overbeek 06-30488676  
Externe adviseur Pascal Kamperman   pascal.kamperman@achterhoekinbeweging.nl

Werkgroepen

Bij de presentatie van het verkenningsonderzoek aan de leden (20 april jl.) is een oproep gedaan om deel te nemen aan één van de werkgroepen. Wij zijn erg blij dat meerdere leden van beide verenigingen positief op die oproep hebben gereageerd. Hierdoor is het mogelijk gebleken om de werkgroepen in grote lijnen met leden van beide verenigingen in te vullen. Uiteraard blijft het mogelijk dat gedurende het traject andere personen bij de werkgroepen aansluiten.

De onderzoeksvragen zijn onder regie van de stuurgroep uitgezet bij acht werkgroepen, elk met een eigen thema. De werkgroepen stellen hun deelrapport op en rapporteren de uitkomsten en bijbehorend advies over hun thema aan de stuurgroep.

Samenstelling werkgroepen:

Leden werkgroepen

Presentaties

Presentatie 20 april 2021

Dinsdagavond 20 april heeft voorzitter Frans Stieber, via een online-bijeenkomst de aanwezigen (waaronder leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers) op een meer inhoudelijk niveau geïnformeerd over het verkenningsonderzoek dat SDOUC samen met Ulftse Boys wil opstarten.

Het betreft een onderzoek naar de mogelijkheden om de bestaande samenwerking tussen Ulftse Boys en SDOUC in een structurelere vorm en verdergaand dan alleen de jeugdafdeling, uit te voeren.

De presentatie kan middels onderstaande link geopend worden: Presentatie 20 april 2021

Presentatie 10 maart 2022

Op donderdag 10 maart 2022 is voor de leden een presentatie gegeven over de uitkomsten van de opdracht die aan werkgroepen is meegegeven in het kader van het Verkenningsonderzoek Verdergaande Samenwerking. 

De presentatie kan middels onderstaande link geopend worden: Presentatie leden 10 maart 2022

Rapporten

Rapportage verdergaande samenwerking (februari 2022)

Acht werkgroepen, bestaande uit leden van Ulftse Boys en SDOUC, hebben een deelopdracht in het kader van het Verkenningsonderzoek Verdergaande Samenwerking uitgevoerd. Alle werkgroepen hebben in december 2021 hun bevindingen aan de Stuurgroep aangeboden. De Stuurgroep heeft deze bevindingen samengevat in een rapport.

Kern van de uitkomsten van het onderzoek is dat opgaan in één vereniging de beste optie is om een aansprekend voetbalaanbod te realiseren voor diverse categorieën spelers/speelsters met een keuze tussen prestatief en recreatief voetbal op een daarbij passende sportaccommodatie voor nu en de lange termijn. 

De rapportage kan middels onderstaande link geopend worden: Rapportage Verkenning Verdergaande Samenwerking

Nieuwsbrieven

Tijdens het traject zullen nieuwsbrieven verschijnen. De verschenen nieuwsbrieven staan hieronder in pdf-formaat en kunnen gedownload worden.

Nieuwsbrief nr. 1 d.d. 21 april 2021: Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief nr. 2 d.d. 14 juli 2021: Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief nr. 3 d.d. 31 oktober 2021: Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief nr. 4 d.d. 30 december 2021 Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief nr. 5 d.d. 7 juni 2022 Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief nr. 6 d.d. 24 november 2022 Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief nr. 7 d.d. 27 maart 2023 Nieuwsbrief 7
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!