Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Bekeravontuur ST SDOUC/GWVV VR1 strandt in kwartfinale

2 april 2024 8:45

Het is de dames van VR1 niet gelukt om de halve finales van het bekertoernooi te behalen.
Op 2e Paasdag werd in Vorden met 6-2 verloren van Vorden VR1.

De voorbereiding op deze 'zondagwedstrijd' was voor ons team als 'zaterdagteam' niet optimaal. Vanwege werk moesten meerdere speelsters op eigen gelegenheid naar Vorden komen. Daarnaast waren er enkele geblesseerden.
Op het zwaar bespeelbare hoofdveld kwam ons team nog wel op een 0-1 voorsprong, maar nog voor rust wist Vorden VR1 de stand gelijk te trekken.
Direct na rust scoorde de thuisploeg tweemaal. Die 3-1 achterstand knakte ST SDOUC/GWVV VR1, waardoor Vorden VR1 uit kon lopen naar een 6-2 eindstand.

Het behalen van de 'dubbel' zit er dit seizoen niet meer in.
Nu alle energie en aandacht besteden aan het binnenhalen van het Kampioenschap in de competitie.
Dames veel succes gewenst in de laatste vijf competitiewedstrijden.

Hier onder enkele foto's van de kwartfinale. De foto's zijn gemaakt door vv Vorden.