Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Oefenwedstrijd SDOUC 1 - Silvolde 1

Gisteren, 8 augustus 21:45  Aanstaande zondag 14 augustus speelt SDOUC 1 een oefenwedstrijd tegen Silvolde 1. De wedstrijd wordt gespeeld op de IJsselweide en begint om 13.00 uur.

6x gelezen

Grasvelden gesloten door overlast engerlingen

Gisteren, 8 augustus 21:30  Veld 3 heeft last van engerlingen, waardoor de grasmat ernstig beschadigd wordt. De overlast wordt veroorzaakt door de langdurige droogte, waardoor de larven naar boven kruipen. Uit voorzorg wordt er op veld 2 langdurig gesproeid en is ook dit veld gesloten. Het is niet bekend wanneer de grasvelden weer bespeelbaar zijn, maar het zal zeker nog enkele weken duren.

5x gelezen

Gert Wilbrink overleden

29 juli 14:30  Ons bereikte het bericht dat Gert Wilbrink afgelopen zondag 24 juli op 75 jarige leeftijd is overleden. Gert was sinds 1968 lid van SDOUC en is derhalve in 2018 nog gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Hij heeft in al die jaren veel voor SDOUC betekend en was tot de Coronacrisis een trouwe bezoeker van ons sportpark. De uitvaart heeft, op verzoek van de familie, in besloten kring plaats gevonden. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.meer »

240x gelezen

Een sfeervolle ontmoeting tussen SDOUC en De Graafschap

4 juli 13:00  Heerlijk zonnig weer, een fantastische groep vrijwilligers, een grote schare voetbalsupporters, voetballers die er een mooie wedstrijd van willen maken en een prachtige sfeeractie vormden de ingrediënten voor een geweldig evenement op het sportcomplex De IJsselweide.meer »


In de zomervakantie voetballen bij De Graafschap?

1 juli 19:15  In de eerste week van de zomervakantie komt De Graafschap naar SDOUC met een leuk 2-daags De Graafschap Voetbalkamp op donderdag 14 en vrijdag 15 juli voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Het voetbalkamp is dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur. Korting Jeugdleden van ST SDOUC, Etten, Ulftse Boys, GWVV en NVC ontvangen 10 euro korting op deelname door de kortingscode SDOUC2022 in te vullen op het inschrijfformulier . meer »

526x gelezen

Oefenwedstrijd SDOUC - De Graafschap

27 juni 15:00  Met het winnen van de Achterhoek Cup heeft SDOUC een oefenwedstrijd tegen De Graafschap verdiend. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 2 juli, aanvang 14.30 uur, op ons sportpark de IJsselweide. Voor De Graafschap is dit de eerste wedstrijd in de voorbereiding naar het seizoen 2022-2023. De Graafschap heeft 7 nieuwe spelers aangetrokken, die naar verwachting in deze wedstrijd in actie zullen komen: Siem de Jong, Alexander Büttner, Lion Kaak, Jan Lammers, Xandro Schenk, Robin Schouten en Rio Hillen. meer »

1577x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!