7321MG
APELDOORN
tel. 055-3666472

WSV – SDOUC     0-0

Na een goed begin van SDOUC nam de thuisclub al vlug het initiatief over. Toch was na 15 minuten de eerste grote kans voor de gasten. Uit een mooie voorzet van Jeffrey Megens kon Jesse Vreman de bal niet goed raken en zijn inzet ging naast.  Daarna kregen de roodgelen geen enkele kans meer. WSV  wist wel een paar keer voor gevaarlijke situaties voor het Ulftse doel te zorgen. Ook waren hun  lange ballen over de vleugels steeds dreigend. WSV was zeker niet de mindere.  Sterker nog, de beste kansen in de eerste helft waren voor WSV en de 1-0 was een paar keer dichtbij.

7 minuten na rust de tweede en tevens laatste kans voor SDOUC.  Kees zette de bal laag voor en Stan tikte bij de eerste paal de bal net naast.  Halverwege de tweede helft kwam de thuisploeg met tien man te staan na een aanslag op Enes Yilmaz. SDOUC  kreeg wel meer balbezit en een veldoverwicht maar grote kansen leverde dat niet op. Zelfs met een man minder  bleef WSV gevaarlijk en kwam redelijk onder de druk uit met zelfs een paar kansen. Tien minuten voor tijd een hachelijke situatie. In een doelworsteling werd de bal binnen gewerkt. Gelukkig had de scheidsrechter gezien dat dit met de hand was gedaan en hij keurde het doelpunt terecht af. Daarna drong WSV nog meer aan met corners en vrije trappen. Uit deze standaardsituaties was de thuisclub nog een aantal keren dichtbij de winnende treffer. SDOUC mocht tenslotte het meest tevreden zijn met een puntje. Meer zat er niet in.