7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – WSV   1-1

Na 13 minuten stond de eindstand al op het scorebord. Maar eerst een mooie kans voor Jesse Vreman. Uit een voorzet van Kees van de Pavert tikte hij de bal langs het doel.  Even later waaide de bal uit een voorzet vanaf bijna bij de cornervlag zomaar in de linker bovenhoek van het Ulftse doel. SDOUC leek even aangeslagen maar wist toch gelijk te maken.  Kees van de Pavert kwam op rechts vrij door en schoot diagonaal via binnenkant paal raak: 1-1. WSV bleef gecontroleerd aanvallen met als het nodig was een diepe bal. Daaruit stonden meerdere  kansen.  De gasten waren steeds dreigend, vooral via de grote, sterke en snelle spits. De SDOUC-verdedigers hadden vaak de grootste moeite om hem van scoren af te houden.

Ook na rust was WSV de betere ploeg. In de 51ste minuut juichte heel Apeldoorn maar de bal kon tot twee keer aan toe van de lijn gehaald worden. Dat was in de 87ste minuut weer precies hetzelfde.   Ook deze situatie werd met kunst- en vliegwerk overleefd.  SDOUC kwam intussen niet verder dan wat afstandsschoten. Uiteindelijk mocht de thuisclub het meest tevreden zijn met de 1-1 eindstand.  WSV toonde zich een goede, volwassen ploeg met een sterke verdediging en met handige en snelle aanvallers. Echt een grote kandidaat voor het kampioenschap.