Facebook Toestaan Niet toestaan

Bekerwedstrijd RSC - SDOUC

22 oktober 2023 19:15

In de eerste KO-ronde van de bekerwedstrijden wint SDOUC van RSC

Na de eerste 20 minuten van heel veel balbezit volgt er een vloeiende aanval via de linkerkant waar- bij de hele verdediging van RSC uit elkaar wordt gespeeld. Steven geeft een afgemeten voorzet op Jesse, die beheerst binnenkopt: 0-1. Vervolgens komen er nog enkele kansen met o.a een schot op de paal van Sietse. Maar vaak is net de laatste pass niet zuiver genoeg, of op de juiste snelheid.
Na de rust verandert het spelbeeld nauwelijks. RSC probeert het nog in het begin maar verder dan tot op 25 meter van de goal van SDOUC komen ze niet. Na zo’n 15 minuten pikt Enes de bal op tussen twee verdedigers en snelt richting doel van RSC om vervolgens met links hoog in het dak van het doel af te ronden: 0-2. Niet snel daarna via een aanval over de rechterkant snelt Merijn naar de achterlijn en geeft een strakke, wegdraaiende voorzet op het hoofd van Sietse en deze kopt tegendraads in de lange hoek: 0-3. Tenslotte een kwartier voor tijd velt Kees met een diagonale schuiver het definitieve vonnis: 0-4.