Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanschaf cameratoezicht dankzij schenking Club van 100 mogelijk

Aanschaf cameratoezicht dankzij schenking Club van 100 mogelijk

11 maart 2021 12:45


De club van 100 is een groep mensen (op dit moment 51 leden) die jaarlijks een geldelijke bijdrage inlegt om SDOUC te ondersteunen met extra gelden die aangewend kunnen worden om gestelde doelen te bereiken. Een deel van de inleg is bestemd voor een doel van SDOUC en een deel is voor een instantie die een maatschappelijk doel dient. Gewoonlijk worden de doelen tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Vanwege de Coronacrisis was dat dit jaar niet mogelijk en hebben de schenkingen inmiddels plaatsgevonden. De Club van Honderd heeft aan SDOUC een gift gedaan van totaal € 2.000. Het SDOUC-bestuur zal dit bedrag besteden aan extra camerabewaking op ons sportcomplex, dit in verband met toenemend vandalisme en aan de aanschaf van een trainingstool (“tchouk”) voor de keepers.

Vanwege de Coronacrisis is het sportcomplex minder bezet en is er minder toezicht, waardoor ongenode gasten steeds vaker op ons terrein komen met andere bedoelingen dan heerlijk tegen een 'balletje te trappen'.  Zo is er in de afgelopen maanden diverse  keren  sprake geweest van vandalisme, waaronder  de vernieling van een groot aantal stoeltjes op de tribune. Tevens is onlangs brand gesticht op ons nieuwe terras. Dankzij een oplettend lid is die brand snel ontdekt en gedoofd, waardoor een grotere ramp is voorkomen.

Naast de financiële schade is het ook enorm frustrerend voor onze leden, die proberen het sportcomplex zo goed mogelijk verzorgd te houden. 

Ook zijn enkele leden in de afgelopen maanden enkele keren geconfronteerd met diefstal van een (elektrische) fiets, terwijl ze op ons sportcomplex aan het trainen waren.

Als bestuur willen we graag dat onze leden vrij van  onze accommodatie gebruik kunnen maken en zichzelf en hun bezittingen daar ook veilig voelen. Daarom heeft het bestuur besloten een nieuw systeem van camerabewaking te laten installeren, zodat de activiteiten op en rond ons sportcomplex in de gaten gehouden kunnen worden. We hopen dat dit systeem vandalen afschrikt en dat we, als er onverhoopt toch iets gebeurt, de daders kunnen achterhalen.

Het bestuur is de leden van de Club van 100 heel erkentelijk voor hun gulle bijdrage voor de aanschaf van het camerabewakingssysteem.

De Club van 100 telt momenteel 51 leden en wil graag nieuwe leden verwelkomen. Het lidmaatschapsgeld bedraagt jaarlijks € 45,40 (voor de invoering van de euro was dat fl. 100).  Met het lidmaatschap kan SDOUC gesteund worden bij de opdracht om  zorgen voor een gezonde vereniging en een goede organisatie, prima uitstraling naar de omgeving, voetbal op niveau, voldoende jeugdig talent, gekwalificeerde trainers, een prachtige accommodatie en een team van vrijwilligers om trots op te zijn. Daarnaast wordt jaarlijks een bedrag geschonken aan een instelling met een maatschappelijk doel. Wilt u  ook lid worden van de Club van Honderd? U kunt zich aanmelden via het volgende mailadres:  clubvan100@sdouc.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!