tel. 0315-325321

Wedstrijdverslag: VVG 25 – SDOUC

Ruststand: 1 – 0

Eindstand: 3 – 0

Een wedstrijd waarbij het eigenlijk om niets meer ging, VVG was verzekerd van de na-competitie promotie en SDOUC was veroordeeld voor de na-competitie degradatie.

Hoe anders hadden we deze competitie voorgesteld, maar dat we in deze situatie terecht zouden komen, hadden we echt niet verwacht.

Dat we ook deze wedstrijd niet winnend zouden afsluiten lag misschien wel een beetje in de verwachting. VVG ging net als in onze thuiswedstrijd agressief van start en zocht de grenzen op welke de scheidsrechter accepteerde en dan zie je dat wij daar geen goed antwoord op hebben. Toch ging de wedstrijd redelijk gelijk op en eigenlijk was er weinig aan de hand totdat Sven volledig onnodig een overtreding beging net buiten het strafschop gebied. De vrije trap welke hieruit volgde leverde de 1 – 0 stand op. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was nog maar net begonnen of we liepen alweer achter de feiten aan. Balverlies op het middenveld bracht een speler van VVG in de situatie om van 30 meter afstand met een gericht schot de 2 – 0 aan te tekenen. Bij deze treffer ging onze keeper helaas niet geheel vrijuit. Ondanks enkele uitgespeelde kansen voor beide ploegen duurde het nog tot in de laatste minuten voordat VVG nogmaals scoorde 3 – 0. Een verdiende maar wel geflatteerde uitslag.

VVG gaat de na-competitie met een goed gevoel van start terwijl wij maar moeten afwachten hoe we ook deze nederlaag weer moeten verwerken.