7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – VVG ’25            0-2

Binnen een minuut al een grote tegenvaller. Wegens een overtreding in de zestien een penalty 0-1.  Weer moest SDOUC tegen een achterstand spelen tegen een stug verdedigend  VVG  ’25. Voor rust dan ook geen enkele gevaarlijke aanval van de thuisploeg.

Na rust een beter aanvallende thuisploeg met enkele schoten net naast. VVG’25 verdedigde nog meer en loerde ook op counters via de snelle en handige linksbuiten. De wedstrijd werd soms steeds rommeliger met overtredingen van de verdedigers. Vooral Enes Yilmaz had het zwaar te verduren. Het was dan ook een raadsel waarom hij met twee gele kaarten het veld moest verlaten. In de laatste seconde van de ruim bemeten blessuretijd kwam de stand op 0-2 toen de bal uit een corner ingekopt kon worden.