7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC - DVC '26      2-0
Binnen het kwartier al grote kansen voor SDOUC. Eerst Kon Kees van de Pavert twee keer inschieten maar de keeper redde telkens. Daarna verscheen Enes Yilmaz vrij voor het doel en zijn boogbal over de keeper ging naast het doel. In de 29ste minuut kopte Jesse Vreman de bal tegen de lat. Na 31 minuten was het wel raak. Enes profiteerde van een weifeling in de Didamse verdediging en schoot hard en laag in: 1-0. Een paar minuten daarna kon Enes de bal van de achterlijn terug tikken op Stan van de Pavert die van dichtbij kon scoren: 2-0.                          Na rust kregen de bezoekers direct twee goede kansen. Eerst redde keeper Jeroen Kraan bij een hard schot. Daarna brachten de verdedigers redding. SDOUC bleef wel aanvallen maar echt grote kansen kwamen er niet meer.