7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – Vorden  2-0

Al na twee minuten de voorsprong. Na een combinatie met Kees van de Pavert kwam Enes Yilmaz vrij voor het doel en hij schoot zuiver in de verste hoek: 1-0. Daarna waren beide ploegen gelijkwaardig en kansen waren er over en weer weinig. SDOUC schoot wel vaker op doel maar meestal recht in de handen van de uitstekende Vorden-doelman.

Vorden  drong na rust wel  iets meer aan maar ook nu weinig doelrijpe kansen.  Tot in de72ste minuut. Na een fout van de Vorden-verdediging  kon Sietse Sessink vrij doorgaan. Hij schoot goed in maar de bal ging via binnenkant paal weer het veld in. In de 82ste minuut wel succes. Ted Hebinck speelde de vrijstaande Kees van de Pavert goed aan en Kees kon een afgemeten voorzet geven op de vrijstaande Sietse Sessink,die mooi binnen kon tikken: 2-0. De zege kwam niet meer in gevaar mede door goed werk van de SDOUC-achterhoede.