4 oktober 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Union  - SDOUC     2-1

Bij Union stond een zeer stevige wind over  het veld. De eerste helft hadden we deze wind tegen en mede daardoor en de druk van Union op onze verdediging kwamen we nauwelijks van onze eigen helft weg. Union kreeg geen echte kansen, behoudens  een schot waar de wind onder kwam  en die dreigde in de verre kruising te belanden. Maar de bal werd zeer bekwaam door Bas uit de bovenhoek getikt. We gingen rusten met 0-0.

Na rust bleef het toch onrustig bij ons  en door een misverstand kon Union profiteren en de 1-0 maken.  Tien minuten later de 2-0 uit een counter die door Union in een overtalsituatie werd uitgespeeld. Met nog 20 minuten te gaan kreeg Jeffrey Megens een rode kaart die makkelijk werd gegeven door de scheidsrechter wegens onreglementair de bal bij de tegenstander weghalen. Desondanks bracht dit onze beste periode in de wedstrijd. Met als gevolg een doelpunt van Enes Yilmaz (2-1)  en we kwamen terug in de wedstrijd. Echter de tijd bleek te kort voor een tweede  treffer.