22 december 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – MASV    0-5

Het duel was op 24 november na 33 minuten gestaakt.  MASV leidde toen met 0-1 en mocht het spel hervatten met een vrije trap, net buiten het strafschopgebied. Die ging er direct in en de gasten kwamen op een 0-2 voorsprong.  SDOUC, dat met tien man het restant uit moest spelen, antwoordde met enkele goede aanvallen en kreeg nog voor rust enkele grote kansen.

Ook na de pauze begon het Ulftse tiental moedig en zocht weer de aanval, maar kwam niet verder dan een schot van Jochem Vinkenvleugel en ook kopbal van Enes Yilmaz. In de 71ste minuut de beslissing. Onnodig balverlies werd direct afgestraft door de spits in de vrije ruimte te sturen,die  de bal over keeper Melvin stiftte: 0-3. In de slotfase speelden de gasten als een echte kampioensploeg. Ze profiteerden optimaal van balverlies op het Ulftse middenveld en de vrije ruimte door het centrum van de verdediging. Ze liepen uit naar 0-4 en 0-5.