3 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – WAVV      0-3

Rond de 20ste minuut kreeg SDOUC twee vrije trappen, waarbij de bal door Yannick Sessing scherp werd voorgezet maar de spitsen konden net niet inkoppen. Even daarna een afstandsschot van WAVV  rakelings langs het Ulftse doel.  In de 31ste minuut toch de voorsprong voor de bezoekers. Een hoge inworp  vanaf rechts werd door iedereen gemist, waarna de bal bij de geheel vrijstaande linkerspits kwam die laag in kon schieten: 0-1.  SDOUC kwam terug met een hard schot van Volkan net over de lat. Ook waren er enkele mogelijkheden over rechts maar de voorzetten werden door de WAV-verdediging onschadelijk gemaakt.  Ruststand 0-1.

Na rust probeerde SDOUC het wel maar was bij hoge ballen kansloos tegen de  verdedigers. Steeds meer bleek dat SDOUC in fysiek opzicht tegen grote, sterke mannen tekort kwam.  In de 79ste minuut de beslissing.  Na een scrimmage voor het doel van SDOUC en een klutsbal  kon de spits van dichtbij in schieten: 0-2.  In de 89ste minuut een hoge voorzet vanaf links en de spits  kopte met een acrobatische sprong raak: 0-3.