22 september 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

DVC ’26 – SDOUC   2-5

We begonnen heel sterk met de wedstrijd en na vijf minuten veroverden we door Cas Kemperman de bal in de opbouw van DVC, waarna Jesse  Vreman de bal simpel binnen kon schuiven: 0-1. Hierna gingen we door met druk zetten en DVC kwam er in de eerste 20 minuten vrijwel niet aan. Het resulteerde in de 11de minuut tot een  treffer van Jeffrey  Megens die de bal een vrije trap van Yannick Sessink voor z'n voeten kreeg en binnen schoot: 0-2. Hierna kregen we nog enkele mogelijkheden, alleen deze werden niet benut.  Na een half uur werd het minder van onze kant. Het werd slordig en een beetje gemakzuchtig. In de 38ste minuut een corner van de thuisclub, waarbij een omgelopen verdediger de bal terug in de 5-meter kopte  en een speler van DVC binnen knikte 1-2. Ook ging het aan de bal fout.  Thijs Bruntink speelde de bal verkeerd in, waarna het direct diep ging en DVC de 2-2  (enigszins onterecht)  binnenschoot. Dat gebeurde op slag van rust.

In de 62ste minuut gaf Dennis Visbeek een mooie pass op  Jesse Vreman.  Die kwam schuin vrij voor het doel en wist  met een fraaie boogbal over de keeper te scoren: 2-3. Hierna speelden we gelukkig weer beter  en konden de score opvoeren.  In de 79ste minuut 2-4 kwam Kees  van de Pavert door pass van Jeff Megens binnendoor  vrij voor het doel en schoot  bij de tweede paal binnen:  2-4. In de 85ste minuut  was het weer raak . Er volgde combinatie tussen Stan van de Pavert en Jesse Vreman, waarbij Jesse Stan diep stuurde.  Stan legde de bal breed op Jesse die van dichtbij kon intikken: 2-5.