Ruststand: 0 – 1

Eindstand: 2 – 2

Doelpuntenmakers: 0 – 1 Jesse Vreman

2 – 2 Enes Yilmaz

Onder leiding van onze nieuwe trainer Jan Vreman begon SDOUC voortvarend aan de wedstrijd en trok meteen het initiatief naar zich toe. Met goed positiespel zette het VIOD onder druk maar tot echte kansen kwam het echter nog niet. Het eerste doelpunt viel dan ook niet uit een goed lopende aanval maar vanuit een corner, waarbij Jesse de bal na wat gerommel in het strafschopgebied het doel inschoot. Een verdiende voorsprong, welke met wat meer geluk uitgebouwd had kunnen worden. VIOD bediende meer de lange bal naar voren en had daarbij de pech dat na een goede voorzet de lat werd geraakt. De rust ging in met een  0- 1 voorsprong.

Na de rust een feller VIOD en na een kwartiertje viel de gelijkmaker. Daarna werd het spel over en weer slordiger zonder uitgesproken kansen. Toch kwam VIOD 10 minuten voor het einde aan de voorsprong na slecht uitverdedigen (of misschien een overtreding van VIOD),  terwijl SDOUC net daarvoor een dot van een kans kreeg om op voorsprong te komen. Toch viel de verdiende gelijkmaker twee minuten nadat VIOD de leiding had genomen. Een perfecte voorzet van Roel werd onberispelijk ingekopt door Enes. Bij de 2 – 2 stand bleef het, ondanks dat SDOUC nog een grote kans kreeg in de slotfase.

Hopelijk wordt dit de ommekeer naar betere resultaten na een slechte serie wedstrijden.