Onbekend

SV SPERO – SDOUC / zondag 27 oktober 2019 / Elst.

Ruststand: 3 – 0

Eindstand: 4 – 0

Een draak van een wedstrijd aan Ulftse kant. Spero kwam uitstekend uit de startblokken en voordat SDOUC aan het voetballen kwam, stond het al 3 – 0 door onnodig weggegeven goals en een makkelijk door de scheidsrechter gegeven strafschop. Wel moet gezegd worden dat doordat Jesse Vreman en Enes Yilmaz ontbraken het spel niet ten goede kwam maar om dan te zeggen dat het de oorzaak zou zijn van deze kansloze nederlaag gaat te ver. Na de nederlaag tegen Eendracht thuis wisten wij ook nu weer niet het net te vinden.  Het kwam ook niet meer goed in de eerste helft. Spero voetbalde met passie en SDOUC liet het allemaal maar gebeuren.

In de tweede helft werden een aantal wissels doorgevoerd maar het spel werd er niet beter op. Doordat Spero wat gas terugnam ontstonden er toch nog wat kansjes voor SDOUC maar in plaats van te scoren viel de treffer aan de andere kant en de wedstrijd was gespeeld. Jammer dat je de wedstrijd op deze manier weggeeft en in plaats van een positie bij de top zak je zomaar af naar de middenmoot.

Het seizoen is gelukkig nog maar net begonnen en hopelijk is de juiste motivatie er in de volgende thuiswedstrijd wel.