8 december 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – Varsseveld     4-1

Na 12 minuten de voorsprong. Jeffrey Megens zette de bal vanaf links laag en scherp voor en Kees van de Pavert kon van dichtbij intikken: 1-0.  SDOUC bleef in de meerderheid en Varsseveld slaagde er niet in om  voor het Ulftse doel te komen.  In de 37ste minuut een mooi doelpunt.Uit een lange crosspass van Kees kwam de bal bij de op links vrijstaande Enez Yilmaz. Hij kapte een verdediger uit en kon vrij voor de keeper hard inschieten: 2-0. Vlak voor rust nog een kansrijke situatie toen Kees van de Pavert een vrije trap mocht nemen. De bal kwam via de muur terug bij Kees die weer hard inschoot. De Varsseveld-doelman redde met een fraaie duik.

Ruststand 2-0.                                                                                                                                                                                                                         Direct na rust opnieuw een aanvallend SDOUC. In de 54ste minuut weer een lange bal op Enez Yilmaz, ditmaal op rechts staand. Hij maakte de bal mooi vrij en kon terugleggen op Kees van de Pavert die diagonaal hard en laag inschoot: 3-0. In de 56ste minuut leidde onnodige balverlies tot een snelle uitval van de bezoekers. De spits liet keeper Bas kansloos: 3-1. Een paar minuten later kreeg SDOUC een penalty wegens duwen in de zestien. Kees liet deze kans niet voorbij gaan en schoot hard en laag in: 4-1.

De beslissing was gevallen. SDOUC probeerde nog wel om de score uit te bouwen. Maar Varsseveld verdedigde stug en wist een grotere nederlaag te voorkomen.