8 maart 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

DIO’30 - SDOUC 0-0

Het duurde tot halverwege de eerste helft voordat er wat schoten op doel vielen te noteren.                                                                                       Direct na de rust bracht doelman Melvin Kersten redding bij een schot van buiten de zestien. Er kwamen ook kansen voor SDOUC uit een corner en schoten van Kees van en Stan van de Pavert werden gepakt door de DIO-doelman. Een kwartier voor tijd was er een grote kans voor de thuisclub.  Gevolgd door vier verdedigers kwam de spits vrij voor het doel. Weer wist Melvin het schot te keren. In de slotfase was SDOUC nog een paar maal gevaarlijk. Een kopbal van Joris Beumer na een voorzet van Kees van de Pavert ging in het zijnet en een vrije trap van Jeffrey Megens kwam gevaarlijk voor het doel.  Ook de volgende hoge bal zorgde voor gevaar maar weer wist de verdediging van DIO’30 die onschadelijk te maken. In de blessuretijd was er nog een kansje voor de thuisclub maar ook die leverde niets op. Zo eindigde deze sportieve wedstrijd in 0-0 en daar konden beide teams wel vrede mee hebben.