10 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Concordia – SDOUC       3-2

Na vijf minuten een slechte terugspeelbal op de keeper van de thuisclub, die daarna de bal recht in de voeten van Kees van de Pavert schoot. Kees profiteerde hier dankbaar van : 0-1. In de 15de minuut een geweldige knal van de linksbuiten van Concordia  en de bal vloog net naast het Ulftse doel. In de 22ste minuut een mooie aanval over links. Stan van de Pavert zette hard en laag voor waar Enes Yilmaz  beheerst kon afronden: 0-2. Meteen aan de andere kant een slechte uittrap van de keeper. De spits van de thuisclub pikte de bal op,  omspeelde nog een verdediger en werd  gehaakt. Strafschop:  2-1. In de 41ste minuut werd  door dezelfde spits een hoge voorzet  op de rand van de zestien  aangenomen. Hij kapte zich vrij en schoot hard en laag in: 2-2.                                                                                                                       Halverwege de tweede helft een grote kans voor Enes Yilmaz. Hij kon alleen op het doel af gaan maar de  afronding was slecht.  In de  75steminuut leek Concordia op voorsprong te komen. Keeper Bas van Ringelenstijn kon de kopbal uit een corner met een fantastische zweef uit de bovenhoek plukken.  In de 92ste  minuut  toch de winst voor de thuisploeg.  Uit een voorzet vanaf links kon de spits vrij inkoppen: 3-2.