16 februari 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – Concordia         1-0

De harde wind deed uiteraard afbreuk aan het spel. Voor rust had Concordia de wind mee maar er kwam geen enkel afstandsschot op het Ulftse doel.  7 minuten na rust waren de gasten dicht bij een doelpunt.  Uit een corner werd de bal tegen de lat gekopt.  Ook in de 55ste minuut een grote kans voor Concordia. De bal leek binnen te gaan maar met een spectaculaire actie kon Thijs Bruntink de bal van de doellijn halen. Zelf belandde hij wel in het doel maar de bal gelukkig niet.

SDOUC had na rust de wind mee maar ook nu geen enkel afstandsschot op doel. De winnende treffer moest dus wel uit een combinatie komen. Dat gebeurde dan ook een kwartier voor tijd. Jesse Vreman speelde Jeffrey Megens op links vrij. Jeffrey  zette laag voor en de doorgelopen Jesse kon de bal van dichtbij intikken: 1 -0.  De gasten kwamen nog goed terug en waren dreigend uit vrije trappen en corners. SDOUC kreeg ook  nog enkele mogelijkheden maar de keeper redde.                                                                                                                          Uiteindelijk een gelukkige overwinning.