20 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – Eendracht ’30                0-1

De bezoekers gingen sterk van start.  Al in de 4e minuut een vrije trap net naast.  Even later een klutsbal, ook weer net naast het Ulftse doel.  In de 20ste minuut een gevaarlijke aanval waaruit de bal net over het doel werd  getikt.  Daarna werd de thuisclub sterker en kwam er een grote kans voor Kees van de Pavert. Hij schoot vanaf randje zestien  uit de rebound  hoog over.  Vlak daarop een schuiver van Enes Yilmaz net voorlangs.  En weer een paar minuten later kon Kees alleen op de keeper afgaan maar schoot recht op de doelman. En in de blessuretijd kwam Bjarne Housheer vrij voor het doel. De Eendrachtkeeper kon de bal nog net laag bij de paal tot corner tikken. De ruststand was 0-0. Maar het had net zo goed 2-2 of 3-2 kunnen zijn.                                                                                                                                                                Na de pauze ging het eerst  gelijk op. Tot de 61ste minuut.  Uit een geheel onnodige vrije trap kwam Eendracht  op een 0-1 voorsprong.  SDOUC probeerde gelijk te komen maar werd niet echt gevaarlijk. De grootste kans was nog voor Kees van de Pavert.  Ver in blessuretijd schoot hij fraai in. Maar via onderkant lat kwam de bal weer terug het veld in.