6 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC  - DCS  0-0

Na een gelijkopgaand begin was DCS het eerst gevaarlijk. In de 18de minuut werd de bal uit een vrije trap net naast het Ulftse doel gekopt. Meteen daarna aan de andere kant een schot van Kees van de Pavert over. In de 27ste minuut leek SDOUC te gaan scoren. Enes Yilmaz speelde zich aan de linkerkant vrij  en schoot beheerst in maar de bal kwam via binnenkant paal weer het veld in.

Na rust was het DCS dat weer als eerste gevaarlijk werd.  Tot opluchting van de SDOUC-achterhoede werd de aanval niet goed uitgespeeld.  Daarna had Jeffrey Megens in de 72ste minuut een vrije kans op de rand van de zestien maar zijn schot ging hoog over. In de 83ste minuut een mooie aanval waaruit Stan van de Pavert de bal bij de tweede paal  kon inkoppen. De DCS-keeper redde met een uiterste krachtsinspanning. De 0-0 was ten slotte een juiste afspiegeling van het vertoonde spel na rust.