Eindstand: 0 – 3

Doelpuntenmakers:      0 – 1 Enes Yilmaz

0 – 2 Enes Yilmaz

0 – 3 Kees van de Pavert.

De start was van beide kanten afwachtend, niet verwonderlijk na de winterstop met toch een iets feller Union tot halverwege de eerste helft. Daarna trok SDOUC het initiatief meer naar zich toe en drukte de tegenstander verder naar achteren, waardoor ze er voetballend steeds minder goed uitkwamen. Het wachten was dan ook op het eerste doelpunt van SDOUC. Dat gebeurde dan ook na goed doorzetten van Enes, die het zelf afmaakte: 0 – 1. Even later, net voor de rust dus op een ideaal moment, een goed opgezette aanval met een prima actie van Cas Kemperman, die met een afgemeten voorzet Enes zijn tweede doelpunt liet maken, waardoor we de rust in gingen met een 2 – 0 voorsprong.

De tweede helft werd steeds duidelijker dat SDOUC de bovenliggende partij was. Union kon het niet meer bijbenen. SDOUC kreeg legio kansen maar benutte er slechts één. Kees van de Pavert vond met een goed ingeschoten bal het net. Daar bleef het bij ondanks een aantal opgelegde kansen. Desondanks kunnen we spreken van een goede start van de tweede helft van de competitie. We hebben weer aansluiting bij de koplopers in de stand van de competitie en we staan met Concordia bovenaan in de tweede periode.