29 september 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – DIO ’30    2-0

Na 18 minuten opende de thuisclub de score. Enes Yilmaz ondernam vanaf de linkerkant een actie. Hij slalomde drie spelers voorbij, kwam schuin vrij voor het doel en schoot de bal beheerst en laag in de verste hoek: 1-0. De gasten antwoordden met een corner waarna de afvallende bal vanaf een meter of twintig met een vliegend schot net naast werd geschoten. DIO ’30 was in het veldspel zeker niet de mindere maar de beste kansen waren voor SDOUC. Zo schoot Kees van de Pavert uit een vrije trap rakelings over.  En Stan van de Pavert tikte de bal uit een moeilijke hoek net naast. Ook met een omhaal had Stan geen geluk.  Tussendoor was er een grote kans voor DIO toen de keeper Melvin de bal uit een hoge voorzet losliet. Er volgde een scrimmage en met het nodige geluk kwam SDOUC met de schrik vrij. In de 37ste minuut kon de DIO-keeper een schot van Enes  Yilmaz nog net laag bij de paal  wegtikken. Uit de aansluitende corner bracht Yannick Sessink de bal afgemeten voor het doel waar Jesse Vreman hoog boven iedereen fraai kon inkoppen: 2-0.

Na rust eerst weer een kansje voor Stan en meteen in de tegenaanval een kans voor DIO.  Daarna scoorde Stan maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.  Rond de 60ste minuut een rommelige fase met vrije trappen over en weer. In de slotfase kreeg SDOUC genoeg  mogelijkheden om aan te vallen maar telkens was de eindpass niet in orde en dus werden de kansen slecht uitgespeeld.