2 februari 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – DVC ’26   5-0

Vanaf de aftrap had SDOUC het beste van het spel met veelvuldig balbezit. Dat leidde in de 24ste minuut tot de openingstreffer. Een snelle aanval over vijf schijven bracht de bal bij de op rechts vrijstaande Stan van de Pavert. Stan scoorde met een diagonaal schot: 1-0. Meteen daarna kwam Cas Kemperman vrij voor de keeper, die het schot kon keren. DVC was in de 37ste minuut gevaarlijk. Keeper Melvin Kersten kon de bal net over de lat tikken. Vlak voor rust kreeg Stan nog een paar kansen maar hij schoot telkens tegen de keeper of een verdediger aan. Ook de bezoekers kregen nog een mooie kans maar weer redde  keeper Melvin.                                                                                                           Direct na rust weer kansen voor de thuisclub.  Het wachten was op de bevrijdende 2-0. Deze kwam in de 68ste minuut. Na een mooie combinatie tussen Cas Kemperman en Stan van de Pavert kon Kees van de Pavert de bal intikken.  Dit doelpunt was beslissend want de gasten leken de moed op te geven en SDOUC ging steeds beter spelen. Dat leidde in de 76ste minuut tot de 3-0.  Jochem Vinkenvleugel won een duel en de bal kon door Cas Kemperman vrij worden meegenomen richting doel. Cas omspeelde de keeper en scoorde beheerst.  Een paar minuten later ging Kees op rechts vrij door. Zijn lage voorzet werd door Cas Delleman bij de tweede paal afgerond naar 4-0.  Tenslotte kopte Jesse Vreman vlak voor tijd uit een corner fraai de 5-0 binnen.