R.A. (Remco) Hoffmann

Accommodatie

Onbekend

SDOUC – Vorden        1-0

Na 9 minuten al tegenslag voor de thuisclub. Volkan Ozkaya was in een sprintduel met de Vorden-spits. Deze struikelde over de bal en zijn eigen benen. Maar de scheidsrechter oordeelde dat het  neerhalen was van een doorgebroken speler en dus een rode kaart.  De aansluitende vrije trap kwam tegen de paal. Verder was het voor rust een gelijk opgaande partij zonder grote kansen aan beide kanten. Ruststand 0-0.          Na rust was SDOUC de steeds beter voetballende ploeg. De beloning kwam in de 53-ste minuut. Enez Yilmaz kon vlak bij de cornervlag de bal nog net binnen houden. Hij maakte bal vrij en kon terugleggen op de inkomende Roel Wilbrink. Uitblinker Roel knalde van een meter  of tien bal hard via onderkant lat binnen: 1-0.  Rond de 66-ste minuut was SDOUC dicht bij de volgende treffer. Enez Yilmaz kon vrij op het doel afgaan maar hij schoot recht op de keeper. De bal kwam daarna een meter of twintig van het doel voor de voeten van Jochem Vinkenvleugel, die met een geweldige knal leek te scoren. De Vorden-keeper kon de bal met een prachtige redding uit de bovenhoek tikken. In de slotfase begon Vorden aan te dringen en kreeg drie corners op rij. Maar de SDOUC –spelers leverden met zijn tienen een geweldige teamprestatie door met veel inzet de winst over de streep te trekken.