Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SDOUC 1 wint Achterhoek Cup

26 juni 2022 9:00

Door een zeer terechte overwinning (2-0) op Varsseveld heeft SDOUC zaterdagavond 25 juni de Achterhoek Cup gewonnen.

SDOUC had heel veel moeite met het spel van Varsseveld, dat zeer verdedigend was ingesteld en alleen op de countermogelijkheden loerde. Het is voor ons team moeilijk om in zo'n wedstrijd met opbouwend en goed voetbal tot scoringskansen te komen.
Gelukkig was SDOUC in de tweede helft een aantal keren heel gevaarlijk in de zestien meter van de tegenstander, Het duurde echter tot de 80e minuut voor Jelle Westerhof de score kon openen. Daarna bleef het nog even spannend, maar toen Jelle in de 93e minuut de 2-0 scoorde was de winst binnen.
Complimenten en felicitaties aan de spelers en de staf.

Met deze overwinning heeft SDOUC een oefenwedstrijd tegen De Graafschap verdiend.
Deze wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 2 juli om 14.30 uur op de IJsselweide gespeeld.