Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 25 juni finale Achterhoek Cup voor JO15-1 en SDOUC 1

Zaterdag 25 juni finale Achterhoek Cup voor JO15-1 en SDOUC 1

21 juni 2022 12:30


Zaterdag 25 juni is het eindelijk zover. Op het sportcomplex van VIOD in Dichteren (Doetinchem) worden de finales om de Achterhoek Cup gespeeld.

Ons jeugdteam ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 trapt om 10.00 uur af tegen Vorden JO15-1. (toegang voor deze wedstrijd is gratis).

SDOUC 1 sluit om 19.00 uur de finaledag af met de wedstrijd tegen Varsseveld 1 (toegang € 4,00/ kinderen tot 12 jaar gratis).

De spelers en staf van beide teams hebben er zin in om er een boeiende en mooie wedstrijd van te maken.
Natuurlijk rekenen ze op een grote supportersschare die hen uitbundig zal aanmoedigen.

PROGRAMMA FINALEDAG 2022

10:00 u. Finale Categorie Jeugd Onder 15 u.

Om 10 uur geeft scheidsrechter Jeroen Sins het beginsignaal bij de finale categorie Jeugd Onder 15. De JO15-1 teams uit Vorden en Ulft zijn aan elkaar gewaagd en hebben met Bram Teunissen (Ulft) en Mees Enzerink (Vorden) uitzonderlijke talenten binnen de selectie.

12:30 u. Finale Categorie Vrouwenvoetbal

Om half één strijden de vrouwenteams van AZSV uit Aalten en DZC’68 Doetinchem voor de hoogste eer. Een prachtige affiche met de twee beste vrouwenteams uit Achterhoek.

16:00 u. Lucky Ajax - Oldstars De Graafschap/VIOD

Hierna wordt het speelveld vrijgemaakt voor de oud-profs van Ajax en van De Graafschap en oudgedienden van de gastheer VIOD. In de 1e helft speelt het Ajax-team van Sjaak Swart “Lucky Ajax” tegen De Graafschap Oldstars. Een wedstrijd met vele bekende gezichten. In de 2e helft komen de Oldstars van VIOD binnen de lijnen met Rogier Meijer, de huidige trainer van eredivisionist NEC, die een VIOD verleden heeft.

19:00 u. Finale Categorie Standaard Heren

De slotact op deze finaledag is voor teams van sc Varsseveld en SDOUC uit Ulft. Om 19 uur is de aftrap van deze finale bij categorie Standaard Heren. Voor de winnaar ligt een mooie dag op hun eigen sportpark in het verschiet. De Graafschap opent op zaterdag 2 juli de reeks oefenwedstrijden ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen bij de winnaar van de Achterhoek Cup


BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN

  1. Op het sportpark is vuurwerk niet toegestaan.
  2. Om geen achterstand in het programma op te lopen, staan de teams 10 minuten voor de vastgestelde aanvangstijd klaar in de spelerstunnel.
  3. Na het oplopen van het speelveld wordt de wedstrijdleiding en de 11 spelers van elk team voorgesteld aan het publiek.
  4. Na de wedstrijd volgt direct de prijsuitreiking. Teams en leiding blijven daarom op het speelveld.
  5. Alle spelers en staf van de teams krijgen een medaille. Ieder team ontvangt een cheque en de winnaar ontvangt de wisselbeker.
  6. In verband met het vervolg van het programma mag er geen confetti etc. op het speelveld gebruikt worden.
  7. De prijsuitreiking in nabij de afrastering, foto’s kan het publiek achter het hekwerk maken. Toegang tot het veld alleen voor spelers, staf, wedstrijdleiding en organisatie.

 

TOEGANG EN PARKEREN

De toegang voor de wedstrijd ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 – Vorden JO15-1 is gratis. Vanaf 13.00 uur moet een toegangsbewijs gekocht worden.

Zie hieronder het schema:

Toegang_finale_achterhoek_cup.JPG

Naar verwachting zal het tijdens de finaledag erg druk worden.

Zie hieronder de parkeermogelijkheden:
Achterhoek_cup_parkeren.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!