Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Woensdag 15 juni om 20.00 uur vervolg nacompetitie

13 juni 2022 11:00

De eerste horde is genomen: Afgelopen zondag wist SDOUC in een spannende wedstrijd met 2-1 te winnen van Grol.

Aanstaande woensdag komt Union op bezoek.
In de competitie heeft SDOUC beide wedstrijden tegen Union gewonnen (3-0 en 5-1), maar eerder behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Union is een geduchte tegenstander en is niet voor niets in de competitie op de derde plaats geëindigd.
Het zal aanstaande woensdagavond vast weer een super-spannende wedstrijd worden.

De wedstrijd begint aanstaande woensdag 15 juni om 20.00 uur op ons sportpark de IJsselweide. We hopen dat wederom een grote supportersschare ons team zal ondersteunen en aanmoedigen.

Speelschema voor de nacompetitie voor een plaats in de 1e klasse:

15_juni_nacompetitieschema.JPG

Regels met betrekking tot wedstrijden in de nacompetitie:

Verlenging en penalty’s

• Als een wedstrijd in een gelijkspel eindigt, wordt er meteen verlengd met 2 x 15 minuten.
  • Als ook na verlenging de stand nog gelijk is, dan volgt een strafschoppenserie. Deze wordt afgewerkt volgens het reguliere systeem: Ploeg A begint, daarna volgt Ploeg B, waarna weer Ploeg A aan de beurt is, gevolgd door Ploeg B enz. Als de stand nog altijd gelijk is nadat beide ploegen vijf strafschoppen hebben genomen, gaat de reeks verder volgens het reguliere systeem, tot er een winnaar is.

Wisselen

• Is een standaardwedstrijd niet na de reguliere speeltijd beslist en moet er een verlenging worden gespeeld, hebben de teams de mogelijkheid om in die verlenging een vierde wisselmoment te gebruiken.
  • Tijdens de reguliere speeltijd mogen er maximaal vijf spelers gewisseld worden, verdeeld over drie wisselmomenten (de rust is geen wisselmoment).
  • In de verlenging mag een zesde speler, onder wie de doelverdediger, worden vervangen.
  • Het is daarbij niet van belang of in de reguliere speeltijd of in de verlenging de derde wisselmogelijkheid al is gebruikt.