Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO13-1 kampioen

23 mei 2022 16:45

Afgelopen zaterdag, 21 mei, zijn de jongens van de ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO13-1 kampioen geworden.

Jongens van JO13-1 Caz de Ruyter, Karel Frazer en Wouter Klunder: Van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

Op het veld van Silvolde moest de laatste wedstrijd gewonnen worden.

Na een goed begin van de competitie verliepen de laatste wedstrijden erg stroef en werd de ruime voorsprong op de ranglijst verspeeld tot op 1 punt en moest er dus vandaag gewonnen worden.

Na een matige 1e helft begonnen de jongens de 2e helft als een waardig kampioen.  Na 2 minuten opende Siep Frazer de score en waren het vooral een aantal moeders die iets rustiger op de tribune konden blijven zitten.

Als een echt kampioensteam werd er goed en ouderwets leuk gevoetbald met mooie combinaties wat resulteerde in de 0-2 en 0-3 door Rezaie Mahdi . Siep Frazer scoorde in de laatste minuut nog de 0-4. ST: Silvolde/Terborg JO13-1 mocht nog 1 keer af trappen voordat de scheidsrechter af floot. Hierna konden de jongens een groot feest vieren.