Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Geslaagde 1e kennismaking met de jeugd van vv Etten

Geslaagde 1e kennismaking met de jeugd van vv Etten

18 mei 2021 13:45


Om alle jeugdleden en begeleiders van vv Etten te verwelkomen is er op zaterdag 15 mei een voetbalclinic georganiseerd. Naast een eerste kennismaking met alle jeugdspelers was het tevens een ideale gelegenheid om kennis te maken met alle begeleiders en TC-leden van de vijf betrokken verenigingen.

Afgelopen zaterdag hebben er voetbalclinics plaatsgevonden voor alle jeugdleden van de samenwerkende verenigingen Ulftse Boys, GWVV, NVC, SDOUC en vv Etten. Dit was een bijzonder gezellige voetbalzaterdag.

Voor alle leeftijden waren er op de 5 sportcomplexen trainingen in verschillende leeftijdscategorieën. De trainingen waren voorbereid door de 1e elftal trainers. Om er een leuke voetbaldag van te maken waren er van de welpen tot en met de O15 diverse oefeningen uitgezet voor de jongens en meisjes.

Het met plezier voetballen was uiteraard een belangrijk aspect van deze dag. Het enthousiasme spatte er vanaf en voordat een ieder het doorhad waren de clinics al weer voorbij.

Een ander belangrijk punt was dat de spelers/speelsters van vv Etten samen met de voetbalvrienden uit de nieuwe samenwerking konden voetballen. Goed te zien dat alle jongens en meisjes direct goed met elkaar omgingen en lekker samen gesport hebben.

Alle trainers, leiders en andere vrijwilligers worden hartelijk bedankt voor hun inzet om van deze eerste gezamenlijke activiteit met de jeugd van vv Etten een succes te maken.

Hieronder enkele foto’s en video’s van de clinics (genomen op het sportpark van vv Etten)

210515_foto_1.jpg

210515_foto_2.jpg

210515_foto_3.jpg

210515_foto_4.jpg

210515_video_1.mp4

210515_video_2.mp4

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!