Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking

Verkenningsonderzoek verdergaande samenwerking

21 april 2021 18:45


Dinsdagavond 20 april heeft voorzitter Frans Stieber via een online-bijeenkomst de aanwezigen (waaronder leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers) op een meer inhoudelijk niveau geïnformeerd over het verkenningsonderzoek dat SDOUC samen met Ulftse Boys wil opstarten. Het betreft een onderzoek naar de mogelijkheden om de bestaande samenwerking tussen SDOUC en Ulftse Boys in een structurelere vorm en verdergaand dan alleen de jeugdafdeling, uit te voeren.

 

De informatie is gegeven via een PowerPoint-presentatie. Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de inhoud van deze presentatie, is dit document (in pdf) bij dit bericht gevoegd.

De presentatie is middels onderstaande link te openen:

Presentatie_20_april_2021.pdf

Op woensdag 21 april is een eerste nieuwsbrief m.b.t. het verkenningsonderzoek naar de leden gemaild. Via onderstaande link kan de nieuwbrief geopend worden:

Nieuwsbrief_Verkenningsonderzoek_nr_1.pdf

Heb je een vraag over het verkenningsonderzoek, wil je over een bepaald onderwerp een specifieke uitleg hebben of je belangstelling kenbaar maken om deel te nemen c.q. betrokken te worden bij dit onderzoek, dan kun je contact opnemen met Frans Stieber, via voorzitter@sdouc.nl of via 06-22765987

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!