Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uitnodiging informatiebijeenkomst dinsdag 20 april om 20.00 uur

Uitnodiging informatiebijeenkomst dinsdag 20 april om 20.00 uur

8 april 2021 17:15


De besturen van Ulftse Boys en SDOUC willen graag hun leden, vrijwilligers, ouders van jeugdleden en steunende leden informeren over het gezamenlijk voornemen om in de komende maanden een verkenningsonderzoek uit te voeren naar de opties om de bestaande samenwerking tussen Ulftse Boys en SDOUC te intensiveren.
Deze toelichting op het verkenningsonderzoek wordt gegeven op dinsdag 20 april om 20.00 uur. De presentatie vindt op digitale wijze plaats.
De link voor de uitnodiging voor deze digitale bijeenkomst is vrijdagavond 16 april aan de (steunende) leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers toegezonden.
Heeft u geen mail met link ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar voorzitter@sdouc.nl.

Toelichting informatiebijeenkomst                                                                                                  

Het bestuur van een voetbalvereniging heeft onder meer als taak zorg te dragen voor het realiseren van een aansprekend voetbalaanbod voor diverse categorieën spelers/speelsters, met een keuze tussen prestatief en recreatief voetbal, op een daarbij passende sportaccommodatie voor nu en de lange termijn.

In de afgelopen jaren hebben wij als bestuur ons hier ten volle en met veel plezier en voldoening voor ingezet. Wij hebben het aansprekende voetbalaanbod voor jeugdspelers kunnen realiseren door een samenwerking aan te gaan met de buurtverenigingen waarbij met ingang van 2021 ook de jeugd van Etten zal worden toegevoegd. Hierdoor kunnen we het seizoen 2021/2022 met ruim 500 jeugdspelers starten.

Dit is voorwaar een mooi en bevredigend resultaat te noemen, waar we erg content mee zijn. Ondanks deze gunstige ontwikkeling zijn wij tot de conclusie gekomen dat in de (nabije) toekomst bovengenoemde bestuurstaak slechts kunnen invullen door als Ulftse Boys en SDOUC een structurele en verdergaande samenwerking aan te gaan.

Voor zowel Ulftse Boys als SDOUC geldt dat zij beschikken over een complex waarbij sprake is van investeringsvraagstukken, niet alleen vanwege ouderdom maar ook vanwege (wettelijke) eisen en richtlijnen. De keuze om de bestaande samenwerking tussen Ulftse Boys en SDOUC te intensiveren wordt medegevoed door de verwachting dat voordelen zijn te behalen met betrekking tot deze investeringsvraagstukken.   

De samenwerking tussen Ulftse Boys en SDOUC kan via verschillende opties worden uitgewerkt. Een optie is om het voetbalaanbod op één passend complex te laten plaatsvinden.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven wij een toelichting op de opties, zetten wij uiteen hoe we dit verkenningsonderzoek willen uitvoeren, op welke termijn en wat we met de resultaten die dit onderzoek opleveren, gaan doen. 

Grondslag uitnodiging                                                                                          

Iedereen die in ons administratiesysteem Sportlink (met een correct mailadres) geregistreerd staat als actief lid, ouder van een jeugdlid, vrijwilliger en/of steunend lid, ontvangt een uitnodiging om deze digitale bijeenkomst op dinsdag 20 april om 20.00 uur bij te wonen. De link voor deze uitnodiging is op vrijdagavond 16 april via een afzonderlijke mail toegezonden.                                                                                            

Heb je geen mail met uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar voorzitter@sdouc.nl 

 

namens het bestuur van SDOUC,

Frans Stieber

Uitnodiging_informatieavond_20_april_2021_w.pdf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!