Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 100 schenkt € 400 aan Voedselbank Oost-Achterhoek

Club van 100 schenkt € 400 aan Voedselbank Oost-Achterhoek

11 maart 2021 13:15


Jaarlijks stelt de Club van 100 een bedrag beschikbaar.
Een deel van de bijdrage van de Club van 100 gaat naar een instelling, die niet direct bij SDOUC hoort, maar wat wel een maatschappelijke boodschap wil uitdragen.

Dit jaar heeft de Club van 100 als maatschappelijk doel gekozen voor de Voedselbank Oost- Achterhoek.

Het is gebruikelijk om de bestemming tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend te maken, maar als gevolg van de Coronacrisis kon deze receptie in 2021 niet plaatsvinden.
De Club van 100 heeft de schenking van 400 euro inmiddels uitgereikt aan het bestuur van de Voedselbank.

De penningsmeester van de Voedselbank Oost-Achterhoek heeft laten weten zeer erkentelijk te zijn voor de bijdrage.

De Voedselbank moet het  mede van dit soort bijdragen hebben. De gemeenten dragen bij voor het  werk van de Voedselbank, maar dit is maar voor 50% voldoende. De rest moet van giften en donaties komen.

De Club van 100 telt momenteel 51 leden en wil graag nieuwe leden verwelkomen. Het lidmaatschapsgeld bedraagt jaarlijks € 45,40 (voor de invoering van de euro was dat fl. 100).  Met het lidmaatschap kan SDOUC gesteund worden bij de opdracht om  zorgen voor een gezonde vereniging en een goede organisatie, prima uitstraling naar de omgeving, voetbal op niveau, voldoende jeugdig talent, gekwalificeerde trainers, een prachtige accommodatie en een team van vrijwilligers om trots op te zijn. Daarnaast wordt jaarlijks een bedrag geschonken aan een instelling met een maatschappelijk doel. Wilt u  ook lid worden van de Club van Honderd? U kunt zich aanmelden via het volgende mailadres:  clubvan100@sdouc.nl 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!