7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – UNION   4-1

Vanaf het begin meteen een levendige wedstrijd met twee aanvallend ingestelde ploegen.  In de 22 ste minuut had SDOUC het eerste succes.  Bjarne Housheer gaf een lange bal op Enes Yilmaz. Enes maakte zich vrij tussen twee verdedigers, kwam voor de keeper en schoot beheerst binnen: 1-0.  Even later was SDOUC dicht bij de 2-0. Na een corner werd de bal twee keer van de doellijn gehaald na inzetten van Jesse Vreman. In de 39ste minuut weer een grote kans om de voorsprong te vergroten. Stan van de Pavert was na een dieptepass eerder bij de bal dan de uitlopende keeper. Hij omspeelde de keeper en werd neergelegd. Geel voor de keeper wat rood had moeten zijn. Daarna tot aan de rust een aanvallend UNION.  Ruststand 1-0.

In de tweede helft lukte het wel om de voorsprong te vergroten. Enes Yilmaz kapte zich op links vrij en uit zijn voorzet kwam Jesse Vreman vrij voor de keeper. Jesse scoorde hard en laag de 2-0.  SDOUC speelde steeds meer een gewonnen wedstrijd. Zeker na de 69ste minuut. Yannick Sessink gaf vanaf links een wegdraaiende voorzet en bij de tweede paal kwam Thijs Bruntink aansnellen om met een fantastische kopbal te scoren: 3-0. UNION kwam vlak voor tijd nog wel terug door een fout in de SDOUC-verdediging af te straffen: 3-1.  In de blessuretijd ondernam Enes Yilmaz op links weer een actie. Hij soleerde langs een aantal verdedigers en schoot uit een moeilijke hoek raak: 4-1.