7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – Grol   0-2

Grol was vanaf het begin de iets betere ploeg.  Toch was de grootste kans na 25 minuten voor  Kees van de Pavert. Hij kwam vrij voor het doel maar zijn schot was veel te slap en de keeper kon de bal gemakkelijk pakken. Daarna lukte het net niet om met een goede eindpass een medespeler in scoringspositie te brengen. Rust 0-0.

In de eerste minuut na rust Grol dicht bij een doelpunt. De SDOUC- keeper werd met bal en al voorbij gelopen maar de inzet  kon nog net op doellijn gered worden.  Grol werd na rust steeds sterker en SDOUC werd in de verdediging  gedrukt. Steeds werd met lange ballen voor opluchting gezocht waarbij de Grol-verdediging telkens eenvoudig weer in balbezit kon komen. Toch was  er in 63ste minuut nog een kans voor Sietse Sessink. Hij schoot hard en scherp in waarop de Grol-keeper goed redde. In de 74ste minuut een uitval over links. De bal werd goed voorgezet en de spits kon geheel vrij inkoppen: 0-1. Twee minuten later  een vrije trap en weer kon de bal ingekopt worden: 0-2. De wedstrijd was beslist want  SDOUC kon geen enkele gevaarlijke aanval ondernemen. Vaak stonden twee voorhoedespelers tegenover vijf of zes Grol-verdedigers en er was vanuit de middellinie te weinig steun voorin.