tel. 0316-524367

Wedstrijdverslag: DCS – SDOUC / 30-04-‘23

Rusttand: 2 – 0

Eindstand: 3 – 2

Alweer een wedstrijd, waarbij je je afvraagt hoe is het mogelijk dat je wederom aan het kortste eind trekt. We startten wederom goed en kregen na een kleine 10 minuten een vrije trap te nemen op een goede positie voor Kees van de Pavert. Kees nam de vrije trap op zijn bekende wijze en het was wonderbaarlijk hoe de goalie van DCS deze bal nog tot corner kon verwerken.  Dus weer geen voorsprong wat niet onverdiend zou zijn geweest gezien de spelverhouding in het veld. En zoals zo vaak in de tweede helft van deze competitie kregen wij wel een tegentreffer om de oren na geklungel achterin: 1-0. Nog geen drie minuten later was het wederom raak voor DCS: 2-0. En weer liepen we achter de feiten aan en dan zie je toch ook onze machteloosheid voorin want ondanks verzorgd spel met best wat mogelijkheden zeker als Kees en Jesse in balbezit kwamen, kwam het niet tot de aansluittreffer, welke je dan zo nodig hebt in de eerste helft.

In de tweede helft hetzelfde beeld, wij waren constant in balbezit en een doelpunt kon niet uitblijven. Uit een toch wat onoverzichtelijke situatie wist Kees het laatste tikje te geven: 2-1. Met een paar verse krachten probeerde Jan Vreman een tweede treffer af te dwingen en gezien het spelbeeld zou dat volledig verdiend zijn geweest. Maar wederom sloeg het noodlot toe. Een foutieve terugspeelbal op de keeper van Dennis gaf een speler van DCS de gelegenheid om te scoren: 3-1. Volledig tegen de verhouding in. Maar dit overkomt je als je eenmaal in de negatieve spiraal zit met ook nog het probleem van zelf moeilijk scoren.  Toch pakten we weer de draad op met als resultaat een uithaal van Dennis Visbeek, welk mooi achter de keeper het doel trof: 3-2. Ondanks verwoede pogingen bleef de verdiende gelijkmaker uit en ook was de tijd te kort want kort daarop floot de scheidsrechter voor het einde.