7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – Beuningse Boys  2-3

De thuisploeg startte met de stevige noordenwind in de rug maar kwam voor rust niet verder dan een schot van Kees van de Pavert uit een vrije trap net naast.  Daarna geen enkel schot meer op het doel van Beuningen. Na 17 minuten werd de bal uit een corner tegen de lat gekopt en uit de rebound in het net: 0-1. Rond de 35ste minuut kregen de gasten grote kansen om de voorsprong uit te bouwen. In de 40ste minuut had SDOUC geen geluk. Eerst kopte Stan van de Pavert tegen de paal en daarna  schoot Jeffrey Megens vlak bij de  eerste paal tegen de keeper. Rust 0-1.

Meteen na rust weer grote kansen voor Beuningen waarbij de ingeschoten ballen nog maar net geblokt konden worden. Toch kwam SDOUC gelijk. In de 71 ste minuut bracht Mete Karakurt de bal voor het doel waar Jelle Westerhof kon intikken: 1-1.  Daarna kregen de gasten nog twee keer grote kansen waarbij doelman Jeroen Kraan telkens redding kon brengen. Maar in de 83ste minuut was hij kansloos toen de bal een voorzet door de spits van richting veranderd werd en zomaar binnenvloog:  1-2.

Twee minuten later  kwam SDOUC weer op gelijke hoogte. In een scrimmage wist Dennis Visbeek  de bal in het doel te werken: 2-2.  Het antwoord van Beuningen kwam direct toen de rechterspits geheel vrij vanaf rechts op het del kon afgaan en via binnenkant paal scoorde:  2-3