7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – Varsseveld   5-1

Na 4 minuten al de voorsprong. Enes maakte op links de bal vrij en kon Jesse Vreman bereiken. Jesse schoot hard en laag in: 1-0. Rond de 25ste minuten was Varsseveld gevaarlijk met een aantal corners op rij. Na 27 minuten leidde Enes weer na een goede combinatie een doelpunt in. Stan van de Pavert kwam vrij voor het doel en deze kon van dichtbij inschieten: 2-0.  SDOUC toonde zich daarna de steeds beter spelende ploeg. Dat leidde in de 37 ste minuut tot een treffer. Sven Seggelinck ondernam een mooie actie en soleerde de zestien in. Daar werd hij neergelegd. Kees van de Pavert benutte de penalty beheerst: 3-0. Vlak voor rust kreeg Varsseveld ook een penalty nadat een speler gehaakt werd: 3-1.  Rust.

Meteen na de pauze een enorme kans voor de gasten. Daarna had de thuisclub weer het beste van het spel. Het duurde tot  de 83ste minuut voordat dat beloond werd met een doelpunt. Uit een afgemeten voorzet van Jeffrey Megens kopte Sietse Sessink onhoudbaar in: 4-1. Dezelfde Sietse bekroonde  vlak voor tijd zijn invalbeurt met het laatste doelpunt. Hij draaide zich op de rand van de zestien mooi vrij en kon hard en laag inschieten: 5-1.