7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – DIO ’30      3-1

SDOUC begon weer goed maar toch namen de gasten na 20 minuten de leiding. Uit een hoge voorzet kwam de bal bij de rechterspits. Hij duwde de SDOUC-verdediger in de rug en kon zo de bal richting het doel koppen. Daar stond een andere spits om de bal in te koppen: 0-1 met hulp van de scheidsrechter dus.

SDOUC probeerde met combinaties gevaarlijk te worden. Dat lukte in de 31ste minuut heel aardig. Luuk Geerts kwam vrij voor de keeper, die het schot kon keren. Daarna ging het redelijk gelijk op met aanvallend voetbal van beide kanten. Bij SDOUC was het telkens in en rond de zestien “Net Niet”.

Na rust opnieuw een aanvallende thuisclub. Dat kreeg zijn beloning in de 60ste minuut. Een voorzet van Jeffrey Megens werd niet goed weggewerkt. Jesse Vreman kreeg de bal vrij voor het doel en schoot hard en laag binnen: 1-1.  Vier minuten later de voorsprong.  Een lange voorzet van Sietse Sessink werd door iedereen gemist behalve door Stan van de Pavert. Hij schampte bal iets en die verdween bij de tweede paal in het doel: 2-1.  In de 85ste minuut de beslissing. Jelle Westerhof werd na een mooie actie in de zestien gevloerd. Stan van de Pavert benutte de strafschop: 3-1.