7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – Grol     2-1
De thuisclub begon goed en na 12 minuten was er al een kans voor Enes Yilmaz toen hij uit een voorzet de bal ter hoogte van de tweede paal volley op zijn slof nam maar naast schoot.  Uit de eerste aanval van Grol werd wel gescoord maar uit buitenspelpositie.  Ook aan de andere kant een afgekeurd doelpunt van Kees van de Pavert wegens buitenspel. SDOUC was de betere ploeg maar kwam toch op achterstand toen in de 35ste minuut Grol met een frommelgoal scoorde.  De 0-1 ruststand was tegen de verhouding in.
Na rust in de 60ste minuut weer een grote kans. Kees van de Pavert kwam vrij voor de keeper maar die redde tot twee keer aan toe.  In de 83ste minuut toch de verdiende gelijkmaker. Uit een voorzet van Kees kopte Enes met een zweefduik bij de tweede paal de bal binnen: 1-1. SDOUC ging door voor de winst en dat lukte toen Jesse Vreman in de 89 ste minuut profiteerde van een aarzeling in de Grol- defensie en de bal over de keeper binnen tikte: 2-1. In de ruim bemeten blessuretijd drong Grol nog sterk aan met in de allerlaatste seconde een vrije trap net buiten de zestien. De bal ging over het doel en de scheidsrechter floot meteen voor het einde. Een moeizame maar verdiende overwinning.