Datum

5 december 2021

Accommodatie

Onbekend

Deze wedstrijd laat wederom zien dat Sdouc in staat is om tegen clubs, welke twee klassen hoger spelen goed voor de dag te kunnen komen zoals laatst ook al tegen Silvolde. Longa 30 speelt eveneens in de landelijke hoofdklasse. Direct vanaf de aftrap dicteerde Sdouc het spel met goede combinaties drukte Sdouc de tegenstander naar achteren. Ongekend was de stand na 20 minuten al, 3 – 0 in het voordeel van Sdouc en daar was niets op af te dingen. Eerst een mooie combinatie over links, waarbij Yannick Sessink met een schitterende pass Melle Holtslag in stelling bracht. Melle bedacht zich geen moment en schoot de bal beheerst achter de doelman van Longa 30. Sdouc rook bloed en ging door met goed combinatiespel en de tegenstander kon daar nauwelijks iets tegenover stellen. Wederom over links kwam nu de actie van Jeffrey Megens, die Jesse Vreman aanspeelde waardoor Jesse kon scoren 0 – 2. Even later chaos achterin bij Longa 30 door goed storend werk van Stan van de Pavert waardoor Jesse met een mooie lob de 0 – 3 kon aantekenen. Sdouc bleef in de eerste helft de bovenliggende partij maar doelpunten bleven uit ondanks het overwicht en dan zal je zien dat de tegenpartij gaat scoren en dat gebeurde na balverlies op het middenveld, Jeffrey probeerde nog wel de bal voor de doellijn weg te halen maar dat lukte hem helaas niet, daarmee was de ruststand 1 – 3. Na de pauze wisselde onze trainer een aantal spelers het spel had hieronder niet te lijden, SDOUC ging door zoals in de eerste helft en met goed spel werd Longa 30 wederom naar achteren gedrukt. Een schitterende aanval over diverse schijven werd uiteindelijk door Stan van de Pavert prima afgewerkt 1 – 4. Dit werd tevens de eindstand ondanks een aantal goede acties van o.a. Mete Karakurt, Ted Hebinck en Jelle Westerhof bleven verdere doelpunten uit. Onze achterhoede stond goed en gezamenlijk met onze beide keepers in de eerste helft Melvin en in de tweede helft Jeroen Kraan leverde dat nauwelijks kansen op voor Longa. Al met al een goede en een zinvolle oefenwedstrijd met een uitstekend resultaat.