7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – DIO ’30    2-2

In de 17de minuut nam Yannick Sessink een vrije trap. Kees van de Pavert veranderde de bal van richting en die hobbelde zomaar het doel in: 1-0. DIO was pas op slag van rust gevaarlijk en de bal werd door de SDOUC-verdediging van de lijn gehaald. Ruststand 1-0.

DIO zocht direct na de rust het offensief en was daarin bijzonder succesvol. In de 52ste minuut werd een indraaiende corner door een boomlange speler ingekopt: 1-1. En drie minuten later soleerde de rechtsbuiten door de verdediging en punterde zijn club op een voorsprong: 1-2.  SDOUC leek een moeizame wedstrijd te spelen maar kwam toch gelijk. In de 75ste minuut werd Stan van de Pavert in de zestien omvergelopen terwijl de bal niet in de buurt was. De scheidsrechter had het goed gezien en gaf een strafschop. Kees van de Pavert wist daar wel raad mee: 2-2. SDOUC ging op zoek naar de winst en dat leek in de 86ste minuut te lukken. Maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.