Ruststand: 0 – 4

Melle Holtslag, Sietse Sessink, Enez Yilmas, Jesse Vreman

Eindstand: 1 – 5

Kees van de Pavert.

Dit was een wedstrijd om niet snel te vergeten zeker de eerste helft, SDOUC is zelden zo effectief geweest. Direct na het beginsignaal kwam de wedstrijd al snel op gang, waarbij Union goed meespeelde. Na 10 minuten kreeg SDOUC een vrije trap te nemen op de helft van de tegenstander, Yannick Sessink nam deze  en Melle Holtslag ronde het met een perfecte kopbal af 0–1. Even later werd de bal in het strafschopgebied van Union gespeeld en kon Sietse Sessink de aanval prima afronden 0-2. Ongekende stand na 12 minuten spelen. Union bleef ook na de snelle achterstand kiezen voor de aanval, daardoor ontstond er een leuke wedstijd met over en weer kansjes waar SDOUC beter mee wist om te gaan dan de tegenstander daarbij moet ook gezegd worden dat onze verdediging samen met Melvin Kersten goed stond. Wat Union niet deed en SDOUC wel was de kansen die ze kregen wel wist te benutten. Zo kwam uit een mooi gespeelde aanval de bal terecht bij Enez Yilmas en dan weten we dat het gevaarlijk is voor de tegenstander maar in dit geval was Enez niet te houden en ronde de aanval zelf prima af 0-3. Nog geen vijf minuten later was het wederom raak nu was het Jesse Vreman die met een bekeken kopbal de 0-4 liet aantekenen.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld met over en weer kleine kansen en zoals in de eerste helft profiteerde SDOUC het eerst hiervan. Een prima opgezette aanval belande bij Kees van de Pavert die op zijn bekende manier scoorde 0-5. De score had nog hoger uit kunnen vallen als we iets zorgvuldiger waren geweest met de kansen. Toch kwam de thuisclub nog aan zijn doelpunt bij een ingooi, waarbij wat verwarring ontstond voor wie de bal nu precies was, kwam de bal per toeval bij een speler van Union terecht die ineens uithaalde waarna de bal over onze keeper in de goal verdween.

Einstand: 1 – 5.   Henry Landman.