7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – VVG ’25    2-0

De eerste helft verliep zonder grote kansen voor beide ploegen. SDOUC had het voor rust erg moeilijk met het verdedigend spelende VVG'25. Wel was de thuisclub na een half uur sterker met name door enkele vrije trappen en corners. Ruststand 0-0.

Na rust gaf VVG ’25 meer ruimte weg, waardoor SDOUC aanvallend sterker werd. In de 52ste minuut ontstond in het strafschopgebied een rommelige situatie, waaruit Jesse Vreman uiteindelijk kon doelpunten met een laag schot net langs de paal: 1-0.  In de 64ste minuut soleerde Enes Yilmaz langs een paar verdedigers en werd daarbij tegen de grond geduwd. Kees van de Pavert nam de strafschop onberispelijk: 2-0.  Daarna zochten de gasten steeds meer de aanval. En ze kregen meteen een grote kans. Tot drie keer aan toe konden de Ulftse verdedigers op het nippertje een doelpunt voorkomen. En dat was maar goed ook want VVG ’25 werd sterker. Door goed keeperswerk van Jeroen Kraan kon tenslotte de 0 vastgehouden worden.