Verslag:

Wedstrijd Vorden – SDOUC

Ruststand: 1 – 0

Eindstand: 1 – 1 Kees van de Pavert.

Een wedstrijd om snel te vergeten.  Zeker de eerste helft want SDOUC was niet bij machte om het opportunistisch spel van de tegenstander te ontregelen en daardoor controle over de wedstrijd te krijgen. Het veld hielp daarbij ook niet mee maar dat mag geen reden zijn om zo passief te spelen. Doordat de combinaties bij de tegenstander ook te wensen overlieten ontstond er een wedstrijd met weinig uitgespeelde kansen. Toch zou Vorden voor de rust nog scoren. Een dekkingsfout bij SDOUC achterin gaf een speler van Vorden de gelegenheid om alleen op Melvin af te gaan. Melvin probeerde de inzet nog wel te keren maar deed dat onvoldoende waardoor de bal toch richting het doel ging. Thijs probeerde nog de bal voor de lijn weg te halen maar helaas tevergeefs.  1-0. Niet verdiend maar dat gebeurt wanneer je niet de strijd levert wat nodig is voor een goed resultaat.

De tweede helft gaf een totaal ander beeld. Onze trainer had waarschijnlijk in het kleedlokaal  aangegeven dat het geleverde spel onvoldoende was en dat er meer strijd moest worden geleverd,  wat ook gebeurde. Daarbij pakten ook de wissels goed uit. Enes was er één van en voor Vorden was het alle hens aan dek om hem af te stoppen. Onder ander door zijn manier van spelen ontstonden er mogelijkheden voor ons om op gelijke hoogte te komen. Een goed opgezette aanval kwam via Sietse bij Kees terecht en hij benutte deze kans met een prima schot: 1 – 1. Wij probeerden  daarna de zaak te beslissen maar door prima keeperswerk van de Vordense keeper vielen er geen doelpunten meer. Vorden probeerde nog wel om vanuit standaardsituaties kansen te creëren maar zij kwamen ook niet meer tot scoren.                                                                                                                                                                                                                                                                              Al met al een teleurstellend resultaat voor SDOUC en door dit gelijke spel moeten we nu de kop afstaan aan WSV, dat wel wist te winnen.